karamelek21 ah harikasin🌷💃🏻
kesinlikle oyle bide verilen kilolari gorunce ekstra bi moral yukleniyor karsiligini almak kadar guzel birsey yok💃🏻💃🏻 iste benim bastan beri buyuk sorunlarimdan biri ogle yemekleri zamanim yok birsey yapamiyorum yemek yoksa cok hafif gecistiriorm oda anlik tokluk yapio yarim saat sonra yine açıkiyorum ama cozecem insallah

Zamansiz_ benim gibi 2 öğün beslen sende, benim listem öyle sabah kahvaltı akşam yemegi ve öğlen 2 bucukta bir meyve veya bir sütlü kahve yanında hurma leblebi bu gibi ara ögünler

Zamansiz_ oyyy geçmiş olsun birtanem,bende hafta içi iyim Ma hafta sonu baya gidiyor diyet elimden dün arkadaşta iyi nefsime hakim oldum ama bugün rv ahalisine pizza yaptım,kendimede ıspanak yemegi ama malesef nasıl oldu bilmiyorum 3 parça pizza yedim😭 off yarın tartı günüm dayandım suya 🥹

karamelek21 🥲 3 dilim fazla olmus ama birakmis degilsin ki yarin belki istedigin rakami goremezsin ama toparlarsin💃🏻💃🏻❤️

karamelek21 evett gayet güzel gidyo 3 4 gündür gribim fena halsizim ona rağmen diyete uygun gidiyorum 💪 3 gün önce 66yım yazmısım sana heralde yine aynıdır yarından itibaren sadece pazartesinden pazartesiye tartılcammm

karamelek21 evet ya bendede arada hafta sonu gidiyor 🥲 tarti gununu cuma yapabilirsin bak 🫠 hadi bakalimmmm bol eksiler gor 💃🏻💃🏻

gizo00 cok normal vucut ayni yeme bicimine alistiginda bile zor kilo verir veya tartiya yansimaz😮‍💨 aslinda en dogru olcu sekli beden olcmekmis mezurami kaybettim 🥲😂

gizo00 bende de perşembeden bu yana 100 gr gitmiş 😂😂 ama toplam bir haftada 1.100 kg gitmiş☺️ bence seninki hastalıktan olabilir,vicud kendini korumaya almış olabilir,yeni hafta yeni başlangıç hedef haftaya 💪🏻💪🏻

Zamansiz_ evet yagdan yakıp kas yapınca kiloya yansımıyormuş, spora çok yüklenirsen kas yapıyor bicud kilodan gitmeyebilir dedi diyetisyenim,o yüzden pazar günü çok spora yüklenmr dedi bana tartıya yansımasın☺️ şuan güncel kilom 72.5 69zu bu hafta görürüm inşallah ya🥹

Zamansiz_ evet aslında tartıdaki değil aynadaki görünüşümüz kilo verdiğimizi gösterirmiş🙈 bende ölçmedim hiç başlarken ya keşke ölçseydimm

karamelek21 kesnlikle aşkom haftaya çok merak ediyorum tartıda bi 65i görürüm inşallah 😋💖 haydi az kaldı 69aaaa senindee