Zamansiz_ @gizo00 @karamelek21 ay kızlar ne güzel motive olmuş gidiyosunuz eski günlerdeki gibiiii. Bı motive yakalayabilirsem bende gelicem aranizaa 😂😂😂
Diyet
Zamansiz_ benimdr moreller sıfırr 😂 69 altıa düşemedim,tartıda 100 gr fazla çıktı🥹 kuzum arada kaçamak yaptıklarımız hemen kiloya dönüşmüyor ama ödem ve şişlik oluyor vicudda
anonim9 gel gell bekleriz canım☺️
karamelek21 moralim yerlerde vucudumda cok cok fark edilir sekilde goruyor hissediyorum kiyafetlerimde bile qma tartida goremeyince 🥲
Zamansiz_ o zaman yaglar kasa dönüşmüş demektir dedi diyetisyenim, tartıya yansımadıgında ya adet yakın yada spordan ötürü, yaglar kasa dönüşür dedi bana ama bnde çok umutlandım bugün 69 görecem dedim, ne görim 70,100 😂 iki günlük detoks verecek bakalım
karamelek21 ay zor bi surec gercekten surekli basa sardigimi hissediyorum bakalim🥲
Zamansiz_ bende öyle hissediyorum pisikolojikmen, bir çok elbisem bollaştı, hatta bir kaçı çuval gibi 😂 , ama 69 göremedigim içinde bi modum düşmüyor değil, birde havalar çok sogudu spor yapmakta zorlanıyorum enerjim yok 🥹
karamelek21 düşmesinnn 2 3 haftadan fazladır 65e inemiyorum diye moralim nası bozuluyodu biliyosunn ama şimdi 65i gördüm hala da öyleyim ineceksin sende 💪💖
karamelek21 aynisii 🥲 ya peki bu surecte kolajen kullaniyormusunuz @gizo00