karamelek21 Zamansiz_ bende öyle hissediyorum pisikolojikmen, bir çok elbisem bollaştı, hatta bir kaçı çuval gibi 😂 , ama 69 göremedigim içinde bi modum düşmüyor değil, birde havalar çok sogudu spor yapmakta zorlanıyorum enerjim yok 🥹
gizo00 karamelek21 düşmesinnn 2 3 haftadan fazladır 65e inemiyorum diye moralim nası bozuluyodu biliyosunn ama şimdi 65i gördüm hala da öyleyim ineceksin sende 💪💖
Zamansiz_ gizo00 asla 2 kilo alacak kadar degil 2 gun onceden bugune 2 kilo almisim gosterdi tartii 🙄
gizo00 anonim9 hiçç zaman kaybetme o zaman aramıza katıl aşko hatta bi diyetisyenle ilerlersen daha gaza geliyo insan 😁💖
Zamansiz_ anonim9 96 olmadim ay keskeee gecen cuma 97.8 idim sabah yuz🥲 saka gibi carsambada 98idim anlamiyorummmmmmmmm
anonim9 gizo00 ya evet haklısın bı diyetisyen olsa iyi olur ama önerilen bı diyetisyen vardı birebir aylık 2000 dedi oda beni aşıyor şuan
Zamansiz_ anonim9 yaa evet 97 98 de sanirim net hatirlamiyorum izne gittin donuste 102 filandim🫠😂 2 gun once 97.8 idim bakalim cok yol kattettim ya gitse bi su yuzden cok uzaklassaydim🥲 Senin guncel kilon kac canim❤️😣 Yaa ladyim nerelerdesin🥹 @ladymomm
anonim9 Zamansiz_ onu etiketlemeye korkuyorum yine bana satasacak diye 😂😂 ahh laydimmm üzümlü kekiiimmm 😍😍😂😂 ya hiç sormaaa benii. Lady ile 93 lere kadar düştüm sonra bayram girince ben bı biraktimm birakis o birakis. Şuan 95 kusur hatta 96 falan olmuşum. Bı tik üzüldüm 😂
Zamansiz_ anonim9 yaa harikasinnn🔥 bende bi uzaklassaydim su rakamdam🥲 ozledim bendee moral kaynagim🥹 @ladymomm