anonim9 o zaman daha gercek anlamda zayiflamak istemiyorsun iradeni dinlemek daha bi kolay geliyordur 🥲 kac kilo vermen gerekiyor sana gore 😮‍💨

anonim9 ilk başta öyle oluyo ya yeme isteği geliyo tutamıyo insan kendini sonradan alışıyosun mümkün olduğunca yememeye çalış kafada bitiyo bu diyet işi kafanda bitirdiğin an yemezsin ben bunu yapıcam kafasında olacaksın

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Kızlar yarın tartı günüm 😂 ufak tefek kaçırdım bu hafta sonu 😭 yarın 68 görmek umudu ile 🤲🏻

Zamansiz_ evet kuzum diyetisyenimin tartı günü pazartesi, tartılıp ona bildiriyorum ona görede yeni liste hazırlanıyor kuzum🥹 ama umutsuzum bu hafta hafta sonu beni mahvediyor, az önce taze bagetle kahvaltı yaptım dayanamadım😭 yemessem bir süre sonra iyice soğuyup dıyeti bırakırım eminim🤪

gizo00 kaçtın 65mi? Toparlarsın kuzum benim de hafta sonu fiyaskoo 🥹bu hafta yüz gram verdiysem bile sevinecem çünkü cuma akşamından bu yana bir ipin ucunu kacırdım🤪🤪

gizo00 benim her hafta sonum böyle kuzum ona ragmen 2 ay olfu diyet yapalı 9 kilo verdim,ama hafta sonu dikkat etseydim kesin bu daha fazla olurdu😔

Zamansiz_ aa süper fikir bir sorayım kendisine, ama o pazartesi desede bn kendim cumada tartılırım🤣 hafta sonu frenlemek için

karamelek21 hem frenlemek icin hemde diger cumaya kadar küçük kacamaklar yapsan bile toparlarsin diger cumaya kadar ben oyle yapiyorum onceden pzrtsi sabit tarti gunumdu ama baktim asla karsiligini almiyorum moralim gidio birakiveriyorum zaten karsiligini almiyorum diye

Zamansiz_ aynen kuzu bnce o her pazartesi yeni liste verdigi için tartı gününüde pazartesi yapıyor, bn cumada tartılım ona göre bi gaza gelirim kaçırdıysam dikkat ederim fln ☺️

Zamansiz_ belkide 🙄 aslında tamamen fıtim diyebilmem için boyuma göre 55 olsam efsane güzel olurum manken gibi 😂😂😂 buda 40 kilo demek 😂😂😂 ama ben ilk etapta bı 15 kilo versem o bile bende çok büyük bı etki yaratacak ama olmadı bu türlü

gizo00 evet haklısın gizo daha önce çok diyete girdim kafama koyup ama şimdi bı basaramadim. Çünkü bu aralar inanılmaz bı tatlı istegim var inanılmaz yaaa öyle böyle değil. Kafama koyacam biliyorum ama o günü iple cekiyorum 🤷