Kızlar program bu bn hala uygulamadım☺️
Diyet
karamelek21 tamam dir cnm
karamelek21 teşekkür ederiz aşkomm
gizo00 ama çok zor hareketler yapabilene aşk olsun, bn leslieye dvm alt göbekte gitti kdr artık😂
karamelek21 sjhkdkdld karın hareketleri zor ya yanıyo resmen kaslar
karamelek21 daha bakmadım ama bir kendimi toparlasam yapicam inşallah
Kızlar nasılsınız ne durumdasınız 🩷 yarın tartı günü ☺️
karamelek21 buradayim devam ediyorum bu hafta adetliydim hic degisiklik olmadi 😮💨 97.6
Zamansiz_ bendede canım bnde adetliyim şuan bu haftadan bende umutlu değilim, ama haftaya bomba gibi oluruz inşallah ☺️
karamelek21 ne kadar fark atar acaba adetliyken😣🤔
karamelek21 basen eritmek için hangi Leslie bu bana lazım sadece bacak basen 🫢😊
Kizlar gunaydin 97.3🫠🫠 sizde durumlar ne gecen cumadan bu cumaya 300 grm gitmis gecen cuma aksam adetlerim geldi ne kadar fark atar bilmem
Elizabeth leslie yazın youtube bir tane bayan yapıyor sarışın onu yaptım bn ama her yerden kayıp ettim omuz basen bel☺️
Zamansiz_ canım bn perşembe hollandaya nişana gittim, orda kaldım dün akşam eve geldim,dün tartılamadım çünkü perşembe cuma diyetimi bozdum pazartesi tartılacam, ama 300 gr gayet normal canım adet haftası bnde de hep 300 400 gr arası gidiyor, öbür haftaya daha güzel kayıplar veririz dikkat edip yeterli sıvı içersek kuzu
karamelek21 hangisi kız sarışın bayan bulamadım
karamelek21 30 dk olan mi
karamelek21 ay hadi bakalim insallah bide sey ya benim sacim asiri dokuluyor kilo verme doneminden mi kaynaklaniyor ki bilemedim
Elizabeth evet 30 dk olan cnm😂 45 dklık olanda vr
Zamansiz_ canım protein eksikliğinden oluyor, o yüzden hergün mutlaka 2 tane yumurta ye diyor diyetisyenim☺️ protein alımını biraz çogalt ve bak bakim dökülmesi ne durumda,bnde pazartesi tartılırım yazarım ama bnde çok vermemişimdir,çünkü bnde hu hafta adet oldum adet döneminde duruyor kilo verme
karamelek21 evet ya benimkide tartiya yansimadi adet doneminde.
bilmiyorum ki haslanmis yumurta degilde omlet yiyorum mutlaka kollejende iyiymis bu donemde sac dokulmesine bi turlu baslamadim