Zamansiz_ almamak ve bedenin sıkılaşıyorsa çokta takılma tartıdaki sonuca canım ve sonuçta vermişiz,ben bu hafta hiç spor yapamadım yolladıklarını haftaya kesin denicem ☺️ hava soguk dermanım yok spor yapmaya 🥹🥹

kalpkirintilari düzenli yapıyormusun diyetini? Bnde kaçamaklar oldugu halde yaeım kilo gitmiş, ama pazar günü oğlumun doğum gününü kutlicaz bakalım çok kaçırmam inşallah 🥹 o yüDen diyetisyenim pazar sabah yine tartıl pazartesi tartılma dedi

karamelek21 o yok sanirsam bana sisko diyip gitmis 😂 göndermişler halbuki tebrik edip çok gyzel seyler basarmissin diyende oydu 🤔damlar ama 😂😂 onda peride bagimlilik yapip ters tepmis

6 gün sonra

karamelek21 gecen cuma 96.8
        Bugun 96 bu hafta yürüyüş cok az yaptim 😮‍💨 ama gayet iyi en azindan tartidada bi ilerleme var

karamelek21 yaa harikaasin cok az kalmissss 😇😇💃🏻

Zamansiz_ bnde bu hafta 3 gün yürüdüm ama leslieyi baya boşladım🫣 hava soğuk enerjim yok off havalar sıcakken ne güzel gidiyordu spor

karamelek21 yok bu sefer guzel koymusum kafaya duraksama sık sık yasiyorum haftanin bi gunu cok dikkat etmiyorum oyle malesef aksamlari oluyor ama diger haftaya kadar dengeliyorum sukur genelde oda cumalari tarti gunu oluyor 😂

karamelek21 yaa evet hava buz kizlada yürüyüş yapamiyorum aksam da tek basina cikamiyorum arkadaslar denk gelince anca oyle ayni yani

Zamansiz_ evet evet bnde sabah oğlanı okula bırakıp geliryorum sonra mugeye dalıyorum, sonra yemek evi topla derken iş saati geliyor😂😂

karamelek21 selamm kızlar hesabıma giriş yapamıyodum sinir olup uygulamayı sildim şimdi bi deniyim dedim girdi😅 Neee 66 mı oldunnn helal aşko ya ben bıraktım 68 im şuan yarın tekrar başlicam inşallah kafaya koydum😬

gizo00 evet kuzum 66 ☺️ küsüratı var ama 66 görmek bile büyük bir sevinç, başlas başla dön aramıza özlettin kendini ne güzel hep beraber el ele ilerliyoruz, cumaya Allah kerim😂