karamelek21 etoile hayatımıza film keyfi gibi ne bilim telefon keyfi gibi şeyler yerine,sporu eklesek çok deyil haftada 2 3 gün 30 dk o kdr çok etki edicekki ama malesef hepimiz üşengeçiz spor konusunda☺️ 1 aydır yapıyorum ve vicudumdaki deyişimi görmeniz lazım öncesi sonrası resimleri var elimde görenler wow diyor,ve bu sadece 1 aylık bir süreçte oldu 3 4 ayda harika bir vicud ile merhaba☺️
etoile karamelek21 yürüyüş yapıyorum 😉 ama benim gerdirme ameliyatı şart ben zayifken bile alt karnım vardı ve vücudum gergin değil. Böyle heykel gibi olmak istiyorum 😂😂😂😂 füze gibi göğüsler yusyuvarlak popo 😒
pinkdreamss karamelek21 vücudum herkes diyor ki spor mu yapıyorsun diyorum tamamen genetik evet öyle annemde kardeşlerimde aynıyız 3 çocuğum var herkes şaşırır ama şöyleki göğüslerimiz hiç yok vücutta ne çatlak ne fazla yağ asla yok 😂💅🏼
gizo00 karamelek21 aynen öyle ilk hafta ödem gidiyo ondan sonra yavaşlıyoo olsun yavaş yavaş veririz bizde😬🫶🏻
karamelek21 gizo00 kuzum tartıldım bugün 1 kg gitmiş 3 günde, kayısı çayı yazdı bagırsakları iyi çalıştırıyor,bir araştır emzirmeye engel degilse al sende iç
gizo00 karamelek21 bakayım canım çünkü diyete başladım kabızlık başladı 😂 66yı gördüm 2 yılın sonunda ilk defaaaaaa ama akşama doğru 67 çıkarım tartıda 😂 dayanabilsem haftada bir tartılcam da merak ediyorum
karamelek21 gizo00 hedefim59 kilo, boyum 1,58 ama öylr çok zayıf olursun diyolar 😂 62 63 iyi olur gibi☺️ senin hedefin kaç kuzum,birde öyle hergün tartılma pazartesiden pazartesiye tartıl,
karamelek21 gizo00 Zamansiz_ kızlar ne durumdasınız bn de eksi 1,15 kg an itibari ile 66,95☺️ hedefime 3 kg kaldı 63 te bırakacam diyeti
gizo00 karamelek21 aynen aşkom tartılmicam haftada bir artık 🙈 benimde hedef 58 boyum 1.66 bence senin içinde 58 59 iyi boyuna göre daha iyi olurr dinleme sen milleti 😂😝
karamelek21 perimasali802_ geldi geldi şimdi 3 gün var hedef bir 2 kilo daha vermek ☺️ haha buraya yazmak bana daha çok güç veriyor
gizo00 karamelek21 aaa ayıpsın tabiki görcez 🫶🏻 akşam ne yiyeceksinn ben tavuk göğsü haşlarım bol salatayla yirimm
karamelek21 gizo00 bende benzer birşey yaptım kuzum tavuk göhsünü kızarttım airfryde sezar salata yaptım baya doyurucu ☺️😋