karamelek21 gizo00 öğlen yemegim yok meyve kahve ara ögünüm var geri kalan liste aşagı yukarı aynı canım,birde ilk hafta insan çok veriyor bnde 2,700 vermiştim ilk hafta sonrası ara ara bir düşüş çıkış yaşıyor insan☺️
gizo00 karamelek21 aynen öyle ilk hafta ödem gidiyo ondan sonra yavaşlıyoo olsun yavaş yavaş veririz bizde😬🫶🏻
etoile pinkdreamss ben kadın gibi hissediyorum. Ama fit değilim kiloluyum. Kilolu olmak istemiyorum artık fit olmak istiyorum bunun için bıçak altına yatmam lazımsa yapacağız artık 🤗
karamelek21 etoile hayatımıza film keyfi gibi ne bilim telefon keyfi gibi şeyler yerine,sporu eklesek çok deyil haftada 2 3 gün 30 dk o kdr çok etki edicekki ama malesef hepimiz üşengeçiz spor konusunda☺️ 1 aydır yapıyorum ve vicudumdaki deyişimi görmeniz lazım öncesi sonrası resimleri var elimde görenler wow diyor,ve bu sadece 1 aylık bir süreçte oldu 3 4 ayda harika bir vicud ile merhaba☺️
etoile karamelek21 yürüyüş yapıyorum 😉 ama benim gerdirme ameliyatı şart ben zayifken bile alt karnım vardı ve vücudum gergin değil. Böyle heykel gibi olmak istiyorum 😂😂😂😂 füze gibi göğüsler yusyuvarlak popo 😒
pinkdreamss karamelek21 vücudum herkes diyor ki spor mu yapıyorsun diyorum tamamen genetik evet öyle annemde kardeşlerimde aynıyız 3 çocuğum var herkes şaşırır ama şöyleki göğüslerimiz hiç yok vücutta ne çatlak ne fazla yağ asla yok 😂💅🏼
karamelek21 gizo00 kuzum tartıldım bugün 1 kg gitmiş 3 günde, kayısı çayı yazdı bagırsakları iyi çalıştırıyor,bir araştır emzirmeye engel degilse al sende iç
gizo00 karamelek21 bakayım canım çünkü diyete başladım kabızlık başladı 😂 66yı gördüm 2 yılın sonunda ilk defaaaaaa ama akşama doğru 67 çıkarım tartıda 😂 dayanabilsem haftada bir tartılcam da merak ediyorum
karamelek21 gizo00 hedefim59 kilo, boyum 1,58 ama öylr çok zayıf olursun diyolar 😂 62 63 iyi olur gibi☺️ senin hedefin kaç kuzum,birde öyle hergün tartılma pazartesiden pazartesiye tartıl,
karamelek21 gizo00 Zamansiz_ kızlar ne durumdasınız bn de eksi 1,15 kg an itibari ile 66,95☺️ hedefime 3 kg kaldı 63 te bırakacam diyeti
gizo00 karamelek21 aynen aşkom tartılmicam haftada bir artık 🙈 benimde hedef 58 boyum 1.66 bence senin içinde 58 59 iyi boyuna göre daha iyi olurr dinleme sen milleti 😂😝
karamelek21 perimasali802_ geldi geldi şimdi 3 gün var hedef bir 2 kilo daha vermek ☺️ haha buraya yazmak bana daha çok güç veriyor