karamelek21 selamm kızlar hesabıma giriş yapamıyodum sinir olup uygulamayı sildim şimdi bi deniyim dedim girdi😅 Neee 66 mı oldunnn helal aşko ya ben bıraktım 68 im şuan yarın tekrar başlicam inşallah kafaya koydum😬

gizo00 evet kuzum 66 ☺️ küsüratı var ama 66 görmek bile büyük bir sevinç, başlas başla dön aramıza özlettin kendini ne güzel hep beraber el ele ilerliyoruz, cumaya Allah kerim😂

gizo00 ödem attırıcı detoks suyu içiyorum günde 1 lt suya nane maydonoz salatalık yeşil elma ve bir çubuk tarcın suyun bitince bir litre daha su ekleme yapabilirsin üstüne güzel ödem attırıyor gün içinde iç

5 gün sonra

gizo00 Allah seni😂 bende adet oldum kuzum takıldım bu hafta 66,5 çıktım bugün😭 , ama adet şişligi bn kendimi 65,5 sayıyorum😂 birde jinekologa gittim tüm degerlerim düzelmiş yumurtalıkların etrafındaki yağlar yok olmuş, tertemiz herşey, artık pcos deyilimm💃🏻💃🏻💃🏻💪🏻💪🏻 bu yüzden kalan 3 kg fazlalıgıda veririm artık çok takmıyorum 🥹

karamelek21 harikasın ben aynı baslamadım her gün bugün son yarın başlıyorum diyorum sabah oluyo sanki 1 aydır yemek yememişim gibi acıkıyorum tutamıyorum kendimi

gizo00 o piskolojikmen kuzum, beynin seninle oyun oynuyor, o şeytanın bacagını bir kırarsan devamı gelir inşallah