Diyet
Zamansiz_ güncel kilon ne peki şu an? Canını sıkma canım sen çok uzun zamandır yaptığın için bu normal zaten yavaş verilen kilo kalıcı oluyor ben nedeyse bir aydır yapıyorum yeni başladığım halde 3 kilo anca verdim o da zaten ödemdir yağ değil
Neselibiri bende öyle düşünüyorum yaa haftaya umarim guzel gider 91.7 suan
Neselibiri 1ayda 3 kilo harikaa
Zamansiz_ 80 lere bişey kalmamış gelmişsin maşallah ben senin kadar uzun dayanamazdım valla 😅
Zamansiz_ ama ödem değil mi o canım ödemdir diye hiç sevinmedim bile gelmedi valla
Neselibiri hedefe ulasayim da alah azim versin baya yoruldum bu ara bende 🥲
Neselibiri ama odem dahi olsa attin yag yakimi yavas yavas olur ama kalici olur insallah dikkat ettigin surece gidiyor ya kim ne derse desin tartida 130 lari gordum suan 91 inandirici gelmiyor bana hala birseyler bakarken 2xl 3 xl bakiyorum🥲😂
Zamansiz_ nerdeyse 40 kilo vermişsin koz kim ne diyebilir helal olsun 😮☺️ en azından artık daha kolay kıyafet bulursun ve en güzel yanı da bütün dolabı yenilemek olacak galiba 😂
Neselibiri kesinlikle dur onu bekletiyorum bi 80 asagisina ineyim🥹🥹
Zamansiz_ yaparsın sen yaparsın 💪😊
Neselibiri tesekkurler 🥹🥹❤️🌷
Zamansiz_ rica ederim ☺️ 💕💕
@Zamansiz_ @karamelek21 Kızlarr napıyosunuz nasıl gidiyor diyet bende bugün 67.80le başladım sonunda irademi toplayıp💪😅 @anonim9 duyurulurr birilerineee 🤣
Şuraya tarihte atayım her cuma tartıldığımda yazıcam sırf yazcam diye bırakmam belki 🤪
05.01.2025 67.80 başlangıç hedef 58👙