anonim9 hahaha yaptiklarima yandas ararken ben🥲yarinda anne yemekleriyse dicek biraey yok gibi 😮‍💨😂 gunu cok iyi kapadim ben 13 bine yakin adim attım 0 kacamakla bitirdim cuma gunu tarti bana kafa atmazsa harika 🤷🏻‍♀️

anonim9 hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum aslaaaaaa🤣🤣

anonim9 hahah yaw deme oyleeee 🫠😂 ama bu haftada umutlu degilim bakalim duraklama donemi gibi gelio

anonim9 dün eşim dedi ki senin diyet vardı bi aralar ne oldu ona eski halini özledim (sevgiliyken 58dim) dedi işte ben bu lafın üstüne nasıl başlamayım şimdi ha söyleyin banaa🤦🏻‍♀️

gizo00 ben bu yükün altında kalamazdiiimm hemen baslardiimmm 🫢🫢 kız boşver bozma moraliniii ama bu başlamak için gayet güzel bı neden olabiliir

anonim9 beklemeeeeegggg moralim 💩gecen haftadan bu haftaya -200 benim vucudum bana kafa atmayi seviyor yeme şekli yürüyüşler de cok iyiydi🫠 haftaya umutlanmak istiyorum ki bu hafta tahmin ettim gecen hafta -1.700 gittiydi benim vucut o kadar verince diger hafta durur

Zamansiz_ naptın tartıldın mı 🤔😅 bende diyetteyim oruç da tutuyorum bir yandan borçlar birikti 🤦🏻‍♀️fırsattan istifade orucumu aralıklı oruç gibi yapıyorum 😂

Neselibiri evet ya gecen cumadan bu cumaya giden 200 grm 🥲 evet bende aralikli oruc gibi ilerliyorum guzel gidiyor birakmam illaki o tarti bana gulecek🦦🫠

anonim9 yaptigim emeklere az ya ama cok sukurki almadim kilo verme doneminde gercekten 200 grm bile mutlu ediyor almaktansa

Zamansiz_ güncel kilon ne peki şu an? Canını sıkma canım sen çok uzun zamandır yaptığın için bu normal zaten yavaş verilen kilo kalıcı oluyor ben nedeyse bir aydır yapıyorum yeni başladığım halde 3 kilo anca verdim o da zaten ödemdir yağ değil