gizo00 evet bütün çabalarım onun içindi zaten,14 kg gittiktrn sonra geçenlerde gittim doktor kontrolüne tüm degerlerim ve yumurtalık durumu çok iyi dedi,picos olunca yumurtalıkların etrafı yag kaplı oluyor,kontrolumde yumurtalıklarım temiz çıktı picoslu yumurtalıkların yok dedi, büyük ihtimal kilo vermemle birlikte düzeldi,ve şimdi 3 ay zaman ver dedi normal yolla hamile kalabilirsin, gecen ay olmadı bakalım bu ay umud ediyorum, adet olursamda sizinle yola devam dicem ☺️

lgrth aminn aminnnn 🤲🏻 Allah razı olsun🥰

karamelek21 yaa 🥹🥹 istedigin olsun insallah rabbim nasip etsin yaz bize 🥹🌸

Zamansiz_

gizo00 kesinlikle yazarım kızlar, yeşil çay gibi detoks gibi şeylere başlamadım şüpheli durum diye, ama genel bir diyete başladım bugün ayın 12sinde adet olmam gerek duruma göre sizide haberdar ederim canlar🥰☺️

Zamansiz_ olsun önemli olan gitmesi benimki son haftalar baya duraklamıştı 2 hafta yedim belki bünyeme bir ters etki eder şimdi 😂 2 hafta evdeyken canım deli gibi çikolata istedi anlam veremedim diyeti bıraktıgım için olabilirmi yoksa şayet hamileysem onunda etkisi olurmu,çok kendimi o kafaya koymakta istemiyorum adet olursam büyük hayal kırıklıgı olur diye🥺

Elizabeth ayy şu leslie yi birde ben deneyeyim buraya da yeni geldim iyi bir başlangıç olsun bir türlü istikrarla devam edemiyorum şu diyete de ama kendi kendime tabi eskiden egzersiz,diyet yaparsim kolay olurdu ama emziriyorum kızım 14 aylık oldu 18,20 aylıkken bıraktırma düşünüyorum bakalım hayırlısı

gizo00 aşkım ben yine bozdum haberin olsunda😂😂😂

karamelek21 yaa umarim hayal kirikligina ugramicaksin🥹 sorunun cevabina gelecek olursam iki sorununda cevabi hayir🤷🏻‍♀️😂😂 biz kadiniz disa belli etmesekte cok inisler dususler yasiyoruz buda metabolizmaya yansiyor ister istemez tatli seyler durduk yere istiyoruz😮‍💨

Zamansiz_ inşallah kuzum Rabbim kimseyi evlat hasreti ilr sınamasın🤲🏻 oğlum car çok şükür ama oda artık bir kardeşi olsun istiyor ve sürekli dile getiriyor, o zaman kalbim sızlıyor🥺 ve dedigin gibi stres ve bilinç altında yatan sebebler hep etkiliyor bünyemizi dikkat etmeye başladım dünden beri bakalım cuma tartılacağım ☺️

karamelek21 vucudunu ve kendini strese sokma hic bin sukurki rabbim nasip etmis o hissi sana darisi ikinciyee 🥹🥹❤️🌸

anonim9 ahahshwhskxmdmdmd yaaa kadınn kadınnn yeter şu diyeti 1 günden 2 güne çıkarabilsen devamı gelcekte shahsshhsshsbs

gizo00 gizoo mujdeeee 2 gündür diyetteyimmm 😅😅😅 hemde eşimle beraber bu sefer çok istekli ve kararli ( 1 hafta falan 😂😂😂) tartı falan aldım dün hedef 1 Şubat a kadar 4 kilo 😅😅😅

gizo00 ya ben diyetteyim diyorum sen buralara girmiyorsunnn. Sen gelene kadar ben bozdum oldum diyetimi 😅😅😅

anonim9 ya hayır yaaa temizlik yapıyorum bu aralar çok giremiyorum allah için bırakma tartı aldım diyon en büyük motivasyon kaynağı tartıdır benim için o alınıyosa bişeylere karar verilmiştir😂 Belkim sana ilham olurum bugün tartı günüm ve tartıldımm veeeee -1.40 vermişimm 6 günde 🥳🥳