Neselibiri hedefe ulasayim da alah azim versin baya yoruldum bu ara bende 🥲

Neselibiri ama odem dahi olsa attin yag yakimi yavas yavas olur ama kalici olur insallah dikkat ettigin surece gidiyor ya kim ne derse desin tartida 130 lari gordum suan 91 inandirici gelmiyor bana hala birseyler bakarken 2xl 3 xl bakiyorum🥲😂

Zamansiz_ nerdeyse 40 kilo vermişsin koz kim ne diyebilir helal olsun 😮☺️ en azından artık daha kolay kıyafet bulursun ve en güzel yanı da bütün dolabı yenilemek olacak galiba 😂

19 gün sonra

Zamansiz_ napttiiin ben ara ara seni kontrole geliyorum 😂 20 gün önce 91dim dedin neler değişti 🫢🫢

anonim9 ayy 😂🌸 yaz sen bana moral olur belki belki 90.2 devam okullar kapali duzen az degisti ama devam ediyorum bakalım cicegim cok yavas gidiyor 🥲

@Zamansiz_ @karamelek21 Kızlarr napıyosunuz nasıl gidiyor diyet bende bugün 67.80le başladım sonunda irademi toplayıp💪😅 @anonim9 duyurulurr birilerineee 🤣
          Şuraya tarihte atayım her cuma tartıldığımda yazıcam sırf yazcam diye bırakmam belki 🤪
          05.01.2025 67.80 başlangıç hedef 58👙

Zamansiz_ ben sana yazınca zayıflayasin geliyor kız 😂😂 bişe olmaz duraklamadasindir belkide ☺️

gizo00 duyur duyur bakalım sen bana 😂😂 bende dün girdim bugün bozdum yarın yine giriyorum 😂😂😂 sen kaç günlüğüne girdin 😂😂😂

anonim9 hahah zayiflayasim hic gitmiyor gitmesin bu cuma 89 ucundan gormeyi nasip etsin allah😮‍💨 sen naptin kacsin suan

anonim9 hahaha bu nasil moral vermeeeee 🫠😮‍💨😂

anonim9 haykırdım snshshshwshahahah valla şuana kadar çok istikrarlı ilerliyorum bu kafayla gidersem baya bi giderim çok kararlıyım🤫🤫

gizo00 selamm kuzuş, bizim okullar iki haftadır tatildi, ve bn diyetisyenle olan rejimi sonlandırdım normal yeme rutinime döndüm,ama okulun işin tatil olması iyi olmadı, birde yatılı misafirim vardı,dayandım çikolata kek kurabiye gercekten deli gibi yedim korkuyordum tartıya cıkmaya, bugün bir cesaret çıktım baktım 65,95😳 yarım kilodan fazla almışım, yarın iş başı geri eski rutinime dönecem inşallah hedef 59 hadi bismilah diyelim beraber, sürekli yazalım buraya birbirimizi yüreklendirelim eski 7 kg görelim inşallah çokça aminnn🥹🥹