gizo00 aşkım ben yine bozdum haberin olsunda😂😂😂

karamelek21 yaa umarim hayal kirikligina ugramicaksin🥹 sorunun cevabina gelecek olursam iki sorununda cevabi hayir🤷🏻‍♀️😂😂 biz kadiniz disa belli etmesekte cok inisler dususler yasiyoruz buda metabolizmaya yansiyor ister istemez tatli seyler durduk yere istiyoruz😮‍💨

Zamansiz_ inşallah kuzum Rabbim kimseyi evlat hasreti ilr sınamasın🤲🏻 oğlum car çok şükür ama oda artık bir kardeşi olsun istiyor ve sürekli dile getiriyor, o zaman kalbim sızlıyor🥺 ve dedigin gibi stres ve bilinç altında yatan sebebler hep etkiliyor bünyemizi dikkat etmeye başladım dünden beri bakalım cuma tartılacağım ☺️

karamelek21 vucudunu ve kendini strese sokma hic bin sukurki rabbim nasip etmis o hissi sana darisi ikinciyee 🥹🥹❤️🌸

anonim9 ahahshwhskxmdmdmd yaaa kadınn kadınnn yeter şu diyeti 1 günden 2 güne çıkarabilsen devamı gelcekte shahsshhsshsbs

gizo00 gizoo mujdeeee 2 gündür diyetteyimmm 😅😅😅 hemde eşimle beraber bu sefer çok istekli ve kararli ( 1 hafta falan 😂😂😂) tartı falan aldım dün hedef 1 Şubat a kadar 4 kilo 😅😅😅

gizo00 ya ben diyetteyim diyorum sen buralara girmiyorsunnn. Sen gelene kadar ben bozdum oldum diyetimi 😅😅😅

anonim9 ya hayır yaaa temizlik yapıyorum bu aralar çok giremiyorum allah için bırakma tartı aldım diyon en büyük motivasyon kaynağı tartıdır benim için o alınıyosa bişeylere karar verilmiştir😂 Belkim sana ilham olurum bugün tartı günüm ve tartıldımm veeeee -1.40 vermişimm 6 günde 🥳🥳

gizo00 birakmadiiiimmmm 😅😅 bende tam regl dönemi bitince başladım odemlerle beraber 3 günde 1.6 gitti 🤪🤪 ödem yani belli ama olsun tartıda eksi görmek çok iyi 😅😅😅

anonim9 ay vallaa sevindim bırakmak yok eksi eksidir valla 100 gram da versem sevinirim cumadan cumaya tartıl sende 💃

anonim9 cicegim devam daha bugun tarti gunuydu 90.0 haftaya insallah masallah takildim kaldim

gizo00 tartı elimin altında olunca her gün tartilasim geliyor 😅😅😅

anonim9 evet ama cok yavas gidiyor beden olarak baya fark var ama tarti 90 da kaldim ya sen neler yapiyosun kacla basladinnn💃🏻💃🏻

Zamansiz_ çok verdin ama normal bence 😅 ya tam regl bitişi tartıldım 97.2 geldim 🤮🤮😅😅 baya şişmisim diyeti bırakalı 😂

anonim9 ama haftaya harika sonuc alirsin eminim yetisirsin bana ❤️💃🏻

@gizo00 @Zamansiz_ kızlar ben zayiflayamiyorim yaaaa. 1 haftada -1 gördüm sadece. Evet spor yapmıyorum bir iki günde azda olsa kacamaklarim oldu ama -1 çok az yaaaa. Zayıflamaya olan inancimi kaybediyorum😅 siz ne yaptınız