perimasali802_ tamam aşkım☺️
Diyet
gizo00 bencede bu gazla biz ellileri kesin görürüz inşallah aminnnnnn😂😂💪🏻💪🏻
karamelek21 aaa ayıpsın tabiki görcez 🫶🏻 akşam ne yiyeceksinn ben tavuk göğsü haşlarım bol salatayla yirimm
karamelek21 vücudum herkes diyor ki spor mu yapıyorsun diyorum tamamen genetik evet öyle annemde kardeşlerimde aynıyız 3 çocuğum var herkes şaşırır ama şöyleki göğüslerimiz hiç yok vücutta ne çatlak ne fazla yağ asla yok 😂💅🏼
gizo00 bende benzer birşey yaptım kuzum tavuk göhsünü kızarttım airfryde sezar salata yaptım baya doyurucu ☺️😋
pinkdreamss sende benim ablam gibisin☺️ oda kız oglan kız gibi 4 çoçugu var,onunda memesi yok birde popoda çok yok oda çok takardı kafasına ama artık takmıyor,
karamelek21 popom var kız yuvarlak işte o yüzden dıyolar squat mı yapıyorsun yoksa diye zayıfım da öyle çok değil
pinkdreamss seni kast etmedim zaten ablamı diyorum😂
@karamelek21 slmmmm diyet arkadasi istermisin🥲💃🏻💃🏻 full motive olmam gerekte 🥲 izin doneminde saldim yarin bismillah diyip baslim devam ediyormusum😢
Zamansiz_ süpersin canım,tabiki isterim,birbirimizden destek alırız aşkım,motive oluruz☺️ diyetisyen bilgilerimide seve seve paylaşırım,yarın bismillah de başla,her pazartesi tartı günümüz☺️😍🥰
karamelek21 haydi bakalimmm 2 3 ay aradan sonra devammm🌷💃🏻
gizo00 ilk gelisim degil Son gelisimde olmicak buyuk ihtimal🥲😂 ogluma doğuma giderken 137 lerde gittim kizimda 125lerde filandi sanirim guncel kilom 98 ile yuz arasi gidip geliyor ama daha oncede yaptin yine yapicam insallah cok zor kilo veren biriyim metabolizmam asiri tembel simdilik amac yuzlerden tamamen kurtulmak az kilolar vermedim çünkü
Zamansiz_ yaparsın sen aşkım💪🏻 birbirimize destek olacaz kilo verdikçede dahada azimli olacak,ve en önemlisi nefsimizi terbiye etmek,bn dün misafirliğe gittim,inan o kdr güzel nefsime sahip çıkmayı öğrenmişimki🥹 helal olsun dedim kendime,ve garip bir şekilde canım istemedi nefis çekiyor sadece sonra diyetisyenimin dedigi aklıma geldi öyle anlarda suya yüklen belki 6 bardak su içtik zaten mide şişti yeme istegidw kayboldu, 2 şekerdiz çay içtim,1 de kahve☺️ eve geldim 23 gibi açıktıgımı az hissettim salatalık doğradım yogurt gezdirdim üstünde sanki bal yiyorum😂 yarın tartı günü aşklar 🥹🥹
gizo00 seninki nasıl gidiyor canım yarın tartı günümüz 💪🏻☺️
karamelek21 ah harikasin🌷💃🏻
kesinlikle oyle bide verilen kilolari gorunce ekstra bi moral yukleniyor karsiligini almak kadar guzel birsey yok💃🏻💃🏻 iste benim bastan beri buyuk sorunlarimdan biri ogle yemekleri zamanim yok birsey yapamiyorum yemek yoksa cok hafif gecistiriorm oda anlik tokluk yapio yarim saat sonra yine açıkiyorum ama cozecem insallah
Zamansiz_ benim gibi 2 öğün beslen sende, benim listem öyle sabah kahvaltı akşam yemegi ve öğlen 2 bucukta bir meyve veya bir sütlü kahve yanında hurma leblebi bu gibi ara ögünler
karamelek21 evet ama midem rahatsiz oda olmuyor
Gastrit
Ulser
Reflu
Mide odemi
Ve mide fitigi🥀 bitik durumdayim ama cozcem
Zamansiz_ oyyy geçmiş olsun birtanem,bende hafta içi iyim Ma hafta sonu baya gidiyor diyet elimden dün arkadaşta iyi nefsime hakim oldum ama bugün rv ahalisine pizza yaptım,kendimede ıspanak yemegi ama malesef nasıl oldu bilmiyorum 3 parça pizza yedim😭 off yarın tartı günüm dayandım suya 🥹