karamelek21 gizo00 hedefim59 kilo, boyum 1,58 ama öylr çok zayıf olursun diyolar 😂 62 63 iyi olur gibi☺️ senin hedefin kaç kuzum,birde öyle hergün tartılma pazartesiden pazartesiye tartıl,
karamelek21 gizo00 Zamansiz_ kızlar ne durumdasınız bn de eksi 1,15 kg an itibari ile 66,95☺️ hedefime 3 kg kaldı 63 te bırakacam diyeti
gizo00 karamelek21 aynen aşkom tartılmicam haftada bir artık 🙈 benimde hedef 58 boyum 1.66 bence senin içinde 58 59 iyi boyuna göre daha iyi olurr dinleme sen milleti 😂😝
karamelek21 perimasali802_ geldi geldi şimdi 3 gün var hedef bir 2 kilo daha vermek ☺️ haha buraya yazmak bana daha çok güç veriyor
gizo00 karamelek21 aaa ayıpsın tabiki görcez 🫶🏻 akşam ne yiyeceksinn ben tavuk göğsü haşlarım bol salatayla yirimm
karamelek21 gizo00 bende benzer birşey yaptım kuzum tavuk göhsünü kızarttım airfryde sezar salata yaptım baya doyurucu ☺️😋
pinkdreamss karamelek21 vücudum herkes diyor ki spor mu yapıyorsun diyorum tamamen genetik evet öyle annemde kardeşlerimde aynıyız 3 çocuğum var herkes şaşırır ama şöyleki göğüslerimiz hiç yok vücutta ne çatlak ne fazla yağ asla yok 😂💅🏼
karamelek21 pinkdreamss sende benim ablam gibisin☺️ oda kız oglan kız gibi 4 çoçugu var,onunda memesi yok birde popoda çok yok oda çok takardı kafasına ama artık takmıyor,
pinkdreamss karamelek21 popom var kız yuvarlak işte o yüzden dıyolar squat mı yapıyorsun yoksa diye zayıfım da öyle çok değil
Zamansiz_ @karamelek21 slmmmm diyet arkadasi istermisin🥲💃🏻💃🏻 full motive olmam gerekte 🥲 izin doneminde saldim yarin bismillah diyip baslim devam ediyormusum😢
karamelek21 Zamansiz_ süpersin canım,tabiki isterim,birbirimizden destek alırız aşkım,motive oluruz☺️ diyetisyen bilgilerimide seve seve paylaşırım,yarın bismillah de başla,her pazartesi tartı günümüz☺️😍🥰
Zamansiz_ gizo00 ilk gelisim degil Son gelisimde olmicak buyuk ihtimal🥲😂 ogluma doğuma giderken 137 lerde gittim kizimda 125lerde filandi sanirim guncel kilom 98 ile yuz arasi gidip geliyor ama daha oncede yaptin yine yapicam insallah cok zor kilo veren biriyim metabolizmam asiri tembel simdilik amac yuzlerden tamamen kurtulmak az kilolar vermedim çünkü