karamelek21 sen en azından dengelemişsinn bende oda yok 🤦🏻♀️
Diyet
gizo00 dengeledimde umudum yok hayatta 69 göremem bu hafta 😭 yarını iple çekiyorum cnm
karamelek21 naptınnnn aşko😝😝
karamelek21 Olmuyorrr 65 olmuyorrr 😂😂😭😭 burdan söz veriyorum kendime haftaya 65im💪
1,5 kilo vermişim canım ama 69 göremedin henuz🤪🤣
gizo00 evet hep birlikte o sözü verdin 💪🏻 haftaya bu kiloların altında olacagız☺️ hadi bakalım bu haftayı en az kaçamakla geçirmek umudu ile☺️ biz yaparız yolu yarıladık
karamelek21 1 haftada verdiğin mi buuu
karamelek21 kesinlikle inicez🤩💖
Benim kahvaltı 10da ya ben onu 12ye çekiyim mi sence erken yapıyorum ara öğüne kadar çok acıkıyorum bu seferde tatlıya yöneliyorum🥲
12 kahvaltı 4te ara öğün 7de akşam yemeği
gizo00 evet canım bir haftada 1,5 gitmiş, gecen hafta 71,5 tim 💪🏻☺️
gizo00 bence şey yap kuzu kahvaltını geçe çek ara ögünde çok canın çekmedigi beya acıkmadıgın sürece yapma,bn öylr yapıyorum, akşam yemeginide 6yla 7 arası yap akşam, ve kayısı çayı iç ve yeşil çay iç gün içinde ama mutlaka iç bir rutin halinr getir ara öğünde yeşil çay iç çok acıkırsan bir parca meyve al yanına☺️
gizo00 diyetisyenim liste yapıyor ama ben bazen oynuyorum o listeyle çünkü ara ögün istemiyorsa canım tüketmiyorum, veya bir gün kaçırırsan öbür gün telafi ediyorum, bunu diyrt bittikten sonrada sürdürmek hayatımıza yer etmek lazım, verdigimiz kiloda kalmak için ☺️
Kizlar dun aksam yemegi hem gec yedim hemde hamur isi bugun de mebu kalorili erken kapasam bari 🥲
karamelek21 benim hep hafta sonlari nanay geciyor o yuzden cuma tartiliyorum🥲😂
karamelek21 harikasın🤩🤩
Zamansiz_ benimde hafta sonu nanay geçiyor, ama ona ragmen iyi vermişsin dedi doktorum☺️💪🏻bu hafta cuma tartıl dedi 69 lara indiysek bi durum güncellemesi yapıp hafta sonuna bir detoks ekleyelim dedi bakalım cumayı bekliyorum ☺️🥹 68leri görmek nasip olur inşallah 🤲🏻 cümlemize bol eksiler aminn
gizo00 canımsın🥰🥰 şimdi hedef cuma💪🏻
karamelek21 yeni başladıgım için durum vahim 🥺emzirmeden sonra çok ama çok acıkıyorum arada götürüyorum ama biraz verdim yani
karamelek21 ayy insallah ya emeklerimiz bosa gitmesin😮💨🥹 detox verince paylasss harika ilerliyorsun🌷🌷💃🏻
Zamansiz_ kuzum detoks suyu verdi şimdi her güne yarım yeşil elma 5 dal maydonoz bir kaç dal nane bir limon bir tarçın bunu bir litrelik suya bir saat bekletip iç dedi,sen de yapabilirsin ☺️ cumadan sonra verirse onuda paylaşırım🩷