gizo00 off uydum yaaaa. Yine dengesiz beslendimmmm 😂😂

Zamansiz_ aşkım 93 kilo ile nasıl l bedene giriyorsun kız 🤔 yanlış anlama bende 95 kilo falanim ya 2xl dan basliyorum 😂😂😂

Zamansiz_ off bilemiyorum ben yaaa yind düzene oturtamadim ekmeği azalttım sadece ama yiyorum diğer şeyleri 😂 bu arada spor işini ne yapiyosuunn

anonim9 91 kiloyum 74 boyum esit aliyor esit veriyorum canim estafurullah niye yanlis anliyim 3xl den buralara geldim🦦 biliyorum yani o durumu

anonim9 beyaz ekmek benim 0 spor isi daha cok yuruyus yapiyorum hergun olmasada haftanin 2 3 gunu yuruyus yapiyorum 10 bin adim bide benimki aralikli oructan hallice hic bsy yemiyorum ay yemegince gidiyor

Zamansiz_ yani egzersiz olmadan verdinnn. Çocuğun var mıydı senin. Ben sezeryan doğum yapınca göbeğim sanki egzersiz yapmadan gitmeyecek gibi hissediyorum ki öyle de bence toparlanması zaman alır ama egzersize de bu aralar çok üşeniyorum bu da beni soğutuyor. Çıkmazdayim 😂😂

anonim9 leslie de cok yaptim canim göbeğim dumduz degil zaten ben kendi bedenimi kendimle kiyasliyorum 128 130 kilolarla 91 kilo dile kolay ic bacaklarim kollarim sarkik sarkiyor sarkicak bu beni uzmuyor cunku olmak istedigim kiloya 15 kilo kaldi basarirmiyim bilmiyorum ama suanda bile basarmis hissediyorum 130 ne demekti😢
          28 yasinda 2 bebem var biri 6 yasinda biri 1 bucuk ikiside normal dogum sen kendine ve vucudun icin birsey yapmadikca hic birsey olmaz ki sen benim basladigim zamanlardaki sorunu yasiyorsun buyuk ihtimal sadece zayiflamak istiyorsun ama birsey yapmiyorsun buda basla bitir al ver olayina donuyor tam baslamadan sonsuza kadar ilerler bu🥲 ay cok konustum🤭🥹😂

anonim9 hahaha yaptiklarima yandas ararken ben🥲yarinda anne yemekleriyse dicek biraey yok gibi 😮‍💨😂 gunu cok iyi kapadim ben 13 bine yakin adim attım 0 kacamakla bitirdim cuma gunu tarti bana kafa atmazsa harika 🤷🏻‍♀️

anonim9 hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum aslaaaaaa🤣🤣

anonim9 hahah yaw deme oyleeee 🫠😂 ama bu haftada umutlu degilim bakalim duraklama donemi gibi gelio

anonim9 dün eşim dedi ki senin diyet vardı bi aralar ne oldu ona eski halini özledim (sevgiliyken 58dim) dedi işte ben bu lafın üstüne nasıl başlamayım şimdi ha söyleyin banaa🤦🏻‍♀️