elisaa48 Begonvil_00 hap falan mı biz öyle şeyler kullanmıyoruz hiç asla yolcuydu 2 gibi eve geldi 17 saat süren bir yolculuk ve çok yorgun olmasına rağmen yine yaptı 😂
elisaa48 Begonvil_00 normalde böyle sürer evet ama bu sefer kocamdaki potansiyel çok farklıydı hatta hesapladım bir buçuk saat sürdü 😁
elisaa48 Begonvil_00 ya yok benim eşim kullanmaz hayatta cinsellikle ilgili şeyler ilişkimizde hiç bir şey kullanmadık şuana kadar kullanmayız da
Begonvil_00 Bir adamın normali yarım saatten bir buçuk saate çıkıyorsa gerçekten normal degildir takviye birşeyler almıştır kaç yıldır evlisiniz
elisaa48 Begonvil_00 4 Yıldır evliyiz üstüne tekrar basıyorum biz takviye vb şeyler kullanmayız asla karşıyız eşim normal de geç boşalır sorun geç boşalmasin da ve 1 haftadır yapmamasında biz bazen bilerek te mesafe koyarız ki uzun sürsün diye 😂
bendenguzelimivar asyarana ohaaa okurken ben utandım. Ben anneme hamileyim derken çekiniyordjm 😂😂 ben mağaramda mutluyum bacımm sizinki kalsın 😬
bendenguzelimivar elisaa48 brnim eşimin bir yere gitmesine ayeı kalmamıza gerek yok her hafta bunu bana yaşatıyor bide bende spiral var korluyorum bişey olur diyee