Begonvil_00 Bir adamın normali yarım saatten bir buçuk saate çıkıyorsa gerçekten normal degildir takviye birşeyler almıştır kaç yıldır evlisiniz
elisaa48 Begonvil_00 4 Yıldır evliyiz üstüne tekrar basıyorum biz takviye vb şeyler kullanmayız asla karşıyız eşim normal de geç boşalır sorun geç boşalmasin da ve 1 haftadır yapmamasında biz bazen bilerek te mesafe koyarız ki uzun sürsün diye 😂
elisaa48 Begonvil_00 ya yok benim eşim kullanmaz hayatta cinsellikle ilgili şeyler ilişkimizde hiç bir şey kullanmadık şuana kadar kullanmayız da
bendenguzelimivar asyarana ohaaa okurken ben utandım. Ben anneme hamileyim derken çekiniyordjm 😂😂 ben mağaramda mutluyum bacımm sizinki kalsın 😬
bendenguzelimivar elisaa48 brnim eşimin bir yere gitmesine ayeı kalmamıza gerek yok her hafta bunu bana yaşatıyor bide bende spiral var korluyorum bişey olur diyee
elisaa48 bendenguzelimivar ya hane yorumu beğenince bildirim geliyor ya sana onay işareti var ve beğenen isim yazıyor beğendi diye işte bu dediğim de yıldız var isim var gönderdi diyir