SinirliBaykus Serraaa yeni post açtım onla ilgili hergğn istesem heralde benden önce uyumanın yokunu bulur
Yansingeceler Serraaa Ahhh bu aralar bende hergün istiyorum ama eşim kaynanam bizde kaldığı için yanaşmıyor iki üç güne bir oluyor oda bana yetmiyor 🤭🤭
birogulanasi Serraaa eşim şuan çalışmadığı için biz hergun ilişkiye giriyoruz gayette memnun soğur diye düşünmeyin bence çünkü eşim ilişkiye girdikçe daha çok bağlanıyorum sana daha bir kopamiyorum diyor her erkek aynı mı bilemem ama
Mom123 Sexysempanze valla ben eşime bir ay yaklaşma sam niye bana yaklaşmıuorsun demez oda bacak bacak üstüne atar oturur TV izler çok sinirlerim bozuluyor artık
Sexysempanze Mom123 benimse esim oyleydi bir gun konustum bu konuyu ve dedi ki bana sen gun icinde evle isle cocukla ilgileniyorsun ve yoruluyorwun o yuzden bende istemiyorum senin yaklasmani bekliyorum ama boyle oluncada bendede bir isteksizlik zamanla oluyor demisti
Antisosyalmom Serraaa akşam soyledim. Kızımız uyudukça her gün istiyorum ben artık cok istekliyim dedim canıma minnet biliyorsun ben yaparım dedi adam 😂
Mom123 Sexysempanze ben dün akşam tekrar dan konuştum oda bana dedi yoruluyorsun evde dedi sende bana hiç yaklaşmıuorsun dedi bende senden bekliyorum dedim artık sıkıldım hep ben isteyince olmasın dan sen iste sen gel artık dedim biraz da ağır konuştum bakalım anlarsa artık
Olivetti Serraaa öylesine dedim ki doğumdan sonra hergün sevişek mi 😁 makina fişi mi bu tak çıkar tak çıkar dedi 😁 hergün olursa rutine bağlar sanki yapmak zorunda olduğumuz keyifsiz bir işe döner o yüzden gerek yok hergüne 😂
1Bircocukannesi_1 Hergunu gectim haftada 1 olsa şükrediyorum daha 22 yaşımdayım esim 30 yaşında simdiden böyleyse ileriyi dusunemiyorum ne zman istesem geri çeviriyor hep yorgun hep uykusu var
Naberbenz Serraaa benimki sık sık yapmayı sevmiyo araya bi kaç gün girince daha zevkli heyecanlı oluyomuş arada dinleniyomuşuz adam dinlene dinlene şaapıyo 😂😂