perimasali802_ TombulHatun romeonunjulieti gizo00 piyangobileti teşekkür ederim kizlar ama o kadar merak edilecek birisi değilim 💕 Etiket işine giremiycem çünkü merakliyim 🤪😘
gizo00 Cicekliperde ya ben @asyarana yı çok merak ediyorum çok değişik biri gibi geliyo bana ahshshshsndn birdee @HurremSultan @perimasali802_ boydan foto gelir mi shsjjddkfmm
piyangobileti Cicekliperde ben en çok @gizew @perimasali802_ @belladonna @simonedebeauvoir @Mommy12 @Goat @sizene merak ediyorum bayağı kalabalık oldu 😂
gizew kleopatranizzz piyangobileti Ben de sizi merak ediyorum kızlar ama merakım giderilmeyecek bence 😜
Cicekliperde etoile güzellik göreceli bir kavram. Kendinle barış bence. Bu yüzden söylüyorsan :) ben kendimi dünyanın en güzeli gibi hissediyorum bu kadarı da fazla tabi de 😂😂
TombulHatun Cicekliperde görüp unuttuklarım bile vardır 😂 ben senin ilkinim ama sen benm sonumsn bak kimseye atmıyorum 😂😂
piyangobileti Cicekliperde nilce ile aynı kişi miydi bir de başkası vardı o gitmiş ismini hatırlayamadım
piyangobileti Cicekliperde yok nilce ile @belladonna aynı kişi miydi diye soruyorum dediğim kişi de bireylulmeselesi miydi ismi öyle bir şeydi kapatmış
etoile kleopatranizzz Kleooo seni görüp sinirlenmek istemiyorum yiyip yiyip kilo almayan kimseyi görmek istemiyorum😂 yiyosaniz kilo alacaksınız paşa paşa alacaksınız 😜
kleopatranizzz Cicekliperde Bende @etoile @Cicekliperde @superisi_ @TombulHatun @gizew merak ediyorum (bütün forumu merak ediyormuşum hjhkhl)
kleopatranizzz etoile Ahahahah ben de diyorum yediklerim olsun kilo,vücudum da diyor nauu nauu fjfjfjfj