373738 Sutlucikolati canım dikkat et o zaman kendine bea tutasın boğazını adam istemiyormuş inan çok değil 2 ayda gider kilon demedi deme
morgecelikli Sutlucikolati bi tek bacagim toplam 7.5 santim inceldi bir aydir egzersiz diyetide biraktim ustelik. Diğer bacagm da ayni sekilde toplam 15 cm ic bacaktan verdim
pinkdreamss Sutlucikolati canım naptın sen zararlı o kadar da ben 2 yi içsem rahat edemiyorum günde sadece 1 kahve hakkım var fazlası zararlı nescafenin ☺️
sinyorina Sutlucikolati benım kılo sorunum yok üstte de olsam vajinal orgazm yasamadım daha hiç sadece klitoral orgazm oluyor bir tek ordan zevk alıyorum 🤷♀️
lgrth @Sutlucikolati zayıflayıp güzel kıyafetler giyineyim derken tekrar hamileyim 80 kiloyum 😂 eşim değilde ben yoruluyorum üstte olunca vücudumu aynadan gördüğümde içim kaçıyor..dizlerinin üstünde devam edip ağırlığını vermeden devam edebilirsin sende 🙂
Sutlucikolati lgrth Ben önü açık elbise giyiyorum kilo karnımda olduğu için 🤣 bi de karanlık ya da loş ortamda yapıyorum 🤣 eşim diyo ki karanlıkta sex yapa yapa tenin rengini unuttum ahahahahahahahahaha🤣🤣🤣