373738 Sutlucikolati canım dikkat et o zaman kendine bea tutasın boğazını adam istemiyormuş inan çok değil 2 ayda gider kilon demedi deme
pinkdreamss Sutlucikolati canım naptın sen zararlı o kadar da ben 2 yi içsem rahat edemiyorum günde sadece 1 kahve hakkım var fazlası zararlı nescafenin ☺️
sinyorina Sutlucikolati benım kılo sorunum yok üstte de olsam vajinal orgazm yasamadım daha hiç sadece klitoral orgazm oluyor bir tek ordan zevk alıyorum 🤷♀️
lgrth @Sutlucikolati zayıflayıp güzel kıyafetler giyineyim derken tekrar hamileyim 80 kiloyum 😂 eşim değilde ben yoruluyorum üstte olunca vücudumu aynadan gördüğümde içim kaçıyor..dizlerinin üstünde devam edip ağırlığını vermeden devam edebilirsin sende 🙂
Sutlucikolati lgrth Ben önü açık elbise giyiyorum kilo karnımda olduğu için 🤣 bi de karanlık ya da loş ortamda yapıyorum 🤣 eşim diyo ki karanlıkta sex yapa yapa tenin rengini unuttum ahahahahahahahahaha🤣🤣🤣
Sutlucikolati lgrth kız girilmez miiiii önceden yatagimiz camın önündeydi o güneş ışığıyla çok güzel yapılıyor 🤣🤣 fiziğime guvensem aydınlık ortamda yine yaparım 🤣🤣🤣