Gececi bacı geldi 16 🔥
- Düzenlendi
Kelebek_16 bu midenin genisligi bu dunyaya fazla bacim hangi gezegenden geldin sen 🤦♀️
Kelebek_16 nasıl bir kadınsın sen ya inanmıyorum sana hepinizin köküne kibrit suyu
- Düzenlendi
Kelebek_16 gurursuz bir yaşam sürmektense dul damgası yerim daha iyi bana göre de yani bu konuda sana katılmıyorum ☺️
Kelebek_16 tövbe ya Rab🤦🏻♀️ He bacım böyle düşünmeğe devam et..
igze0101 hiç bir şekilde susmam ne olursa olsun biter öğrendiğim an. Tahammül edeceğimi sanmıyorum yani.
igze0101 hiçbir şeye
Kelebek_16 saygı duyamıyorum bu düşünceye. O yüzden susuyorum 🙄
Kelebek_16 Of ne tarafa kusuyoruz….
Kelebek_16 fazla üzerine gitmiyor musunuz
Türkiye de veya dünyada aldatildi diye hemen bosanilmiyo mu ki başa gelmeyince kimse bilemez şimdi büyük konuşmayalım hepimiz
Benimde midem kaldırmaz ama basa gelmeyince kimse bilemez Allah korusun
igze0101 boşanma seçeneği geçerli olur başkası ile sevişirse😂
Kelebek_16 çok yanlış düşünüyorsun herkesin namus anlayışı farklı eşim asla yapmaz demiyorum ama yapmıyacağına eminim
Kelebek_16 haydar obası
Kafayı yemiş olmalı 😱 yoksa vurarim 😁
Kelebek_16 nasıl bir psikolojiye sahipsin cok merak ediyorum 🤦♀️ Asıl gercekten seven asla senden başkasıyla yatmaz . Eger kocan yıkıyorsa o yuvayı , o yuva yuva değildir ki . Seni sevmeyen ve seni istemeyen bir adamı nasıl koynuna,evine alıcaksın? Gururunu ayaklar altına alıyosun farkındamısın?Dul damgası almazsın ama böylede yüzssüz ,midesiz damgası yiyeceksin 🤫Beni sevmeyen ve istemeyen adamım yanında 5 salise bile durmam . Ben onurum ve gururum için yaşıyorum🙆♀️ Dul damgası alırım ama asla onurumu ve gururumu ayaklar altına almam. 🙆♀️
Kelebek_16 seni seven zaten başkasıyla yatmaz
lxmxa erkeklerde uzun süreden sonra bir farklılık istiyorlar ve bunu kendi babam da dahil (kayınbabamda dahil)etrafımdaki bütün erkeklerde gördüm . Bu kadar saf olma dostum üzülerek söylüyorum her erkek aldatacak kapasiteye sahip 🤦♀️