Kelebek_16 ne kadar saçma bir düşünce gidip başkasıyla yatacak sonra benim koynuma gelecek bende bişey olmamış gibi davranacam midesiz olmayın

igze0101 beni boşadıktan sonra istediği ile istediği boku yiyebilir 😊

igze0101 ya aerık kocam değildir yada ben rahmetli olmuşumdur başka yolu yok yoksa bam bam 💥

igze0101 ölünce hurileri isteyebiliyorlarmış diye duymuştum onda bile istersen hakkımı helal etmem diyen ben buna cevap vermek istemiyorum 🤐

Kelebek_16 sürü psikolojisi.. pess kardeşimm herkes uçurumdan atlarsa sen de mi atlıcan midesiz kardeşim benm🤮

Pembekoala_ bu benm duwuncem turkiye azerbaycanla cok varklı anladınmı? Azerbaycanda dul kadınlara neler derler bilirmisin? Her boku arkasından yerler iftiralar flan neler nelr

Olivetti pardon ama sen nasil bi kadinsin? Ya hemen aldatildiniz die bowanicakmisini? Sen turk oldugun icin oyle duwunuyksun

igze0101 Benim baskasi ile sevistigimi gormeyi gozune alabiliyorsa sevisebilir . Kısasa kısas her halükarda bosarim gerce 🤣🤣🤣

Kelebek_16 türkiyede de öyle tatlım 😌Türkiyede de dul kadınlar sevilmez,ona iftira atmak için elinden geleni yaparlar,kötü gözle bakılır🤦‍♀️

Kelebek_16 abi siz nerde yaşıyosunuz Allah aşkına sizin yüzünüzden bu erkekler tepemize çıktı ne iğrenç bi bakış açısı hangi çağda yaşıyoruz bu kadar ezik misin sen ya bi kadın bu kadar ezik olmamalı kadın yapınca cinayet oluyor erkek yapınca normal mi karşılanmalı senin yetiştirene bu zihniyete yuhh

Kelebek_16 eşinin yerinde olsam seni aldatırdım bu kadar düşük kocasının eline bakan kocası ne yaparsa yapsın ağzını açmayan kadınsın ben erkek olsam böyle bi kadınla evli olmak istemezdim kadın dediğin güçlü olmalı

Kelebek_16 Nə olsun dula çox söz deyillər deyə qadın öz həyatını məhv eləməlidi?Camaatın ağzı torba deyil ki tikəsən.Dulda olmasan bir pürçüm çıxadıb boş boş danışırlar.Allah elə o ağzı boş insanlardan qorusun bizi.