Ne diyelim Allah herkese eceliyle ölmeyi nasip etsin bi p.şt tarafından değil

pinkdreamss taşı ama suç sayiliyormus hatta silah yerine geçiyormuş ve AVM lere almiyorlarmis benim aklıma başka bişey geldi hani yağ sökücü Ler varya temizlik yaparken sıkınca gözümüz yaniyo nefes kesiyor onu bı sprey şişesine doldurup yanımda taşımayı düşünüyorum buda suç olurmu acaba

morgecelikli narin olayini haftalarca konuştular ama Osmaniye’de 14 yaşındaki kız çocuğunun 18 kişi tarafindan tecavüze uğradığını ve 8 kişinin geri salindigini haber bile yapmadılar tm narin olayida çok üzücü ama bu nasıl bu döngü anlamıyorum ya o 8 kişiyi başka cocuklarada tecavüz etsinler diyemi saldılar 😠

kizatasozu cnm suç diye taşımadım evde duruyordu ama başka yol bırakmadılar kadınlara inanın çocuklarımla bile yolda yürürken bazı yalaşık tipler dik dik bakıyor korkuyorum artık heran herşey olabiliyor 🥹 çocuklarım ıcın çok endişeliyim Rabbim tüm kadınlarımızı çocuklarımızı korusun 🩷

pinkdreamss amin cnm bende dışarda tek gezmek isterdim şimdiye kadar ama artık korkuyorum ne tek giderim ne kızımı görürüm bundan sonra

ben de bir ben miyim diye düşünüyorum böyle olan, görmediğim halde haberleri karşıma çıkıyor nefes alamıyorum inanın evde duramıyorum, bir komşu ablam var herşeyimde ona gider gelirim, o da burada yok şu anda onu bekliyorum ağlamak istiyorum sarılıp da böyle içim daral daral daraldı okadar üzüldüm ki, dediginiz gibi çocuklarımıza çok endişeleniyorum 🙇‍♀️