1 aylık evliyim. Düzenli reglim var ve Reglime 4 gün kaldı. Tuhaf bir şekilde temizlik vs yaptığımda bir yere uzandığımda karnım sızlıyor. Son günlerde yediğim yemekler ağzıma geri geliyor. Acı su bırakıyor. Normalde reflüm yoktu son zamanlarda başladı. Gögüslerimde hassasiyet oluştu. Mide bulantım yeni yeni başladı. Bu belirtiler erken değil mi? Hamilelik ne zaman belli olur? Ne zaman test yapmalıyım? Belki de üşüttüm yanlış alarm kim bilir🙄
Hamile miyim?
Allah İsteyen herkese nasip etsin Güzel haberlerimizi birbirimize vermekte bizlere nasip olsun inşallah🙏🏻☺️ Bu bekleyiş çok heyecanlı☺️
Bende ayni senin gibiydim arti halsizlik vardi adetim 2 gün gecti test yaptim pozitiv cikti bugünde doktora gidip kan testi yaptircam
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insAllah🙏🏼
Angel14 ben dokuz gun bekledikten sonra yaptim canim benim cikti simdi oglum 5 ay 5 gunluk bulanti falan hemen olmuyor zaten 5 haftadan sonra
Angel14 allahim verir insallah sanada nasip etsin
Angel14 cikmadi canim benim dokuz gun bekledim ikiiside kıpkırmızı cikti🤗🙏
Angel14 5 ay 5 gunluk oglum var dogum yaptim iste ben oyle yapmıştım
Angel14 aamin canim
Kızlar şu erken gebelik testini yaptım dayanamadım reglime daha var. Biri koyu kırmızı diğeri çok soluk pembe ama baya soluk foto atma imkanım olsa keşke. Ben hiç anlamıyorum sonuç negatif mi oluyor
Arkadaşlar ne demek oluyor bu, linke fotoyu yükledim
Kan testi içinde bekliyim reglim bi geçsin hamile değilsin silik çizgi dedi arkadaşlarım üzüldüm :( bende eşime söylemedim daha. Kesinleşince söylicem eğer yoksada hevesini kırmayım diye