1 aylık evliyim. Düzenli reglim var ve Reglime 4 gün kaldı. Tuhaf bir şekilde temizlik vs yaptığımda bir yere uzandığımda karnım sızlıyor. Son günlerde yediğim yemekler ağzıma geri geliyor. Acı su bırakıyor. Normalde reflüm yoktu son zamanlarda başladı. Gögüslerimde hassasiyet oluştu. Mide bulantım yeni yeni başladı. Bu belirtiler erken değil mi? Hamilelik ne zaman belli olur? Ne zaman test yapmalıyım? Belki de üşüttüm yanlış alarm kim bilir🙄

Cagla92 hamile olabilirsin canim ama adet gecikmen olmasi lazim bu yuzden beklemen gerekiyor gecikme olursa test al yap Allahim gonlune gore versin insaAllah

Allah İsteyen herkese nasip etsin Güzel haberlerimizi birbirimize vermekte bizlere nasip olsun inşallah🙏🏻☺️ Bu bekleyiş çok heyecanlı☺️

Cagla92 belki hamilesindir ama bulantı hemen olmuyo canım

Bende ayni senin gibiydim arti halsizlik vardi adetim 2 gün gecti test yaptim pozitiv cikti bugünde doktora gidip kan testi yaptircam
    Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insAllah🙏🏼

Angel14 ben dokuz gun bekledikten sonra yaptim canim benim cikti simdi oglum 5 ay 5 gunluk bulanti falan hemen olmuyor zaten 5 haftadan sonra

Angel14 cikmadi canim benim dokuz gun bekledim ikiiside kıpkırmızı cikti🤗🙏

Kızlar şu erken gebelik testini yaptım dayanamadım reglime daha var. Biri koyu kırmızı diğeri çok soluk pembe ama baya soluk foto atma imkanım olsa keşke. Ben hiç anlamıyorum sonuç negatif mi oluyor

Cagla92 canimm hayirliii olsunnn hamilesinn 🙏☺️
      Ama emin olmak icin kan testi yaptir

Kan testi içinde bekliyim reglim bi geçsin hamile değilsin silik çizgi dedi arkadaşlarım üzüldüm :( bende eşime söylemedim daha. Kesinleşince söylicem eğer yoksada hevesini kırmayım diye

Cagla92 silikte olsa cıkması gebeligin olması anlamına geliyo yeni oldugu icin silik cizgi olabilir umarım hamilesşndir canım♥️

Cagla92 gözun aydin hamilesin. Cok yeni oldugu icin cizik cok acik renk cikmis. Bir kac gun sonra sabah uyandiginda yap cizik daha kirmizi olucaktir. ;)

Cagla92 İnsaAllah hamilesindir 😘Böylesi bi cok tanidigimin başına geldi. Yeni olunca silik cikiyor bi kac gun sonra yaptıgında kırmızı olucak.

Cagla92 o nasıl oluyor reglime daha war Ama kendimizden eminiz bende yapmak istiyorum