baileys etoile olsun iyi oldu yorum yaptığın güven aldım senden daha önce görseydim basardım gaza dermişim 🤣 burda yiyecekler beni yakında yetişemiyorum sakinleyincede r yaptı diyorlar 🤣
etoile baileys ben yorumlarını beğeniyorum nokta atışı yapıyorsun. Zeki , komik ve kendini iyi ifade eden kişiler bu tavırlara yer yer tanıklık edebiliyor ne yazık ki 💐
berenmiss etoile ne kadar boş yaptın ya seni postumun altında görmek istemiyorum biz tatlıya bağladık diyoruz yazıyo eğer okuyabiliyosan
baileys etoile kız mutlu ettin beni bu gece teşekkür ederimmm 🤩 ben tanımıyorum profilleride tutamıyorum hafızamda seni unutmam artıkın 💃
etoile baileys ne kadar şanslısın bütün profilleri aklında tutan ben bu durumdan fazlasıyla rahatsızım🙃 bende tek tük kaliteli profilleri not edebilseydim keşke 😜
berenmiss etoile kaliteli bi profil olduğu için burası şu an burda konuşuyorsun çünkü rahatsız ediyor 😂
etoile perimasali802_ olmaz mı? Burda gerçekten zekasina hayran kaldığım birileri var hem zeki hemde mizah seviyeleri yüksek. 💐
berenmiss lanjalee bende tanımaya çalışıyorum çok aktif değilim biraz zor oluyo o yüzden bu gün girdiysem bi hafta yokum 🥴
lanjalee berenmiss yani ne kadar tanımaya çalışsakta kısıtlı tabi kimseyi çokta bilemeyiz ama dedim ya az çok fikir sahibiyim , çok sevdiğim insanlar var seninde olur ya da vardır eminim 😍
berenmiss lanjalee evet bi kaç tane var bazen sinirlerim bozulsa da hatta üzülsem bile burası bana iyi geliyo çünkü kimseyle konuşamadığımız şeyleri burda birlikte konuşuyoruz o yüzden seviyorum burayı seni de tanıdıkça sevicem gibime geldi 🌺🌺
lanjalee berenmiss bir başkadır burası (azıcık öveyim) 😅 daha aktif olursak iyice tanışır kaynaşırız kış geliyo eve kapanınca bol bol dolanırız burda 🫢