etoile berenmiss arkadaş komik demiş üstüne eşine sor diye fikir belirtmiş bu kadar sinirlenecek bir şey yazmamış. Büyü postlarindan biri sana ait değil miydi?
baileys etoile Büyü postlarindan biri sana ait değil miydi? Bu detayı bilseydim ordan yürürdüm biraz daha 🤣 çiçeklendik sonrasında biz sarıldık barıştık 😊
berenmiss baileys yürü kız 😂ordan da bu arada büyüyle ilgili bi postum oldu o da kendim için değildi zaten arkadaş ilk postlarımı hatırladığına göre iyi takip etmiş beni 😂😂
baileys etoile olsun iyi oldu yorum yaptığın güven aldım senden daha önce görseydim basardım gaza dermişim 🤣 burda yiyecekler beni yakında yetişemiyorum sakinleyincede r yaptı diyorlar 🤣
etoile baileys ben yorumlarını beğeniyorum nokta atışı yapıyorsun. Zeki , komik ve kendini iyi ifade eden kişiler bu tavırlara yer yer tanıklık edebiliyor ne yazık ki 💐
berenmiss etoile ne kadar boş yaptın ya seni postumun altında görmek istemiyorum biz tatlıya bağladık diyoruz yazıyo eğer okuyabiliyosan
baileys etoile kız mutlu ettin beni bu gece teşekkür ederimmm 🤩 ben tanımıyorum profilleride tutamıyorum hafızamda seni unutmam artıkın 💃
etoile baileys ne kadar şanslısın bütün profilleri aklında tutan ben bu durumdan fazlasıyla rahatsızım🙃 bende tek tük kaliteli profilleri not edebilseydim keşke 😜
berenmiss etoile kaliteli bi profil olduğu için burası şu an burda konuşuyorsun çünkü rahatsız ediyor 😂
etoile perimasali802_ olmaz mı? Burda gerçekten zekasina hayran kaldığım birileri var hem zeki hemde mizah seviyeleri yüksek. 💐