Bubenimoykumm TombulHatun bahar mı o da neydi dizimiydi hangi kanaldı öyle unutmuşum ki 😁🤣afiyet olsun 🥰
TombulHatun Bubenimoykumm teşekkür ederim izlediğim 2 dizi var sıkı sıkı takip edemesem de boşlukta izliyorm ☺️
Bubenimoykumm perimasali802_ oğlumu uyutuyorum emerek uyuyor keyif yapıyor şuan. Benim çay keyfi yine yalan oldu ☺ eşime kahve teklifi ettim bakalım
etoile Bubenimoykumm eşimi şimdi ise gönderdim kızım bu aralar çok geç uyuyor onu emziriyorum bir umut uyur diye 😒
Bubenimoykumm TombulHatun bnde ilk bölümü bitirmeye çalışıyorum Evren niye gitmiş nolmuş anlamaya çalışıyorum. Bnde bu yeni başhekim olan kızdan niyeyse nefret ediyorum hıç sevemiyorum. Bkm oyuncusumuydu neydi
etoile TombulHatun Demet Evgar i çok sevmeme rağmen ülkede kadın oyuncu diyince aklıma ilk onun adı gelmesine rağmen o diziyi sevememem kaç puan 😜
TombulHatun Bubenimoykumm evet onu bende sevemedim hu sezon bahar canımı sıkacak gibi sıkıldığım yerde bırakırım benim bağımlılığım yok zaten evcilik oynamaktan zar zor fırsat buluyoruz 😂😂
Bubenimoykumm TombulHatun bu sezon bahar ilk sezon da benliğini bulmaya çalışan bahardan çok farklı gelinine yüzük seçrn bahar olmuş
Bubenimoykumm etoile dün gece ters tepti benim oğlan uyumadı bidaha sesli düşünmiycem içimden düşüneyim 😁