Kimler kimleri özlemiş kim kiminle nerede ne yapıyor ???? 🙈☺🥰 z raporu alalım.
Haydi çayını alan gelsin 🫡🍪☕
Bubenimoykumm çayımı almışım kocam yanımda bahar izliyoruz 😂
TombulHatun bahar reklam verdi ne çayım var ne kocam 😥
Bubenimoykumm ladymom yok özledim 🥺 @ladymomm bal peteğimmmm
Koltukta oturan yaşlı teyze gibiyimm
Bubenimoykumm baş ağrısıyla yatağımda uzanmışım tek takıldığım sosyal medyam burası ne insta ne x hiç bir şey yok o yüzden can sıkıntısından sürekli aktif olabilirim 😂☺️
TombulHatun bahar mı o da neydi dizimiydi hangi kanaldı öyle unutmuşum ki 😁🤣afiyet olsun 🥰
perimasali802_ gelir kuzum merak etme 😊
elisaa48 burası bugünlerde hareketlendi sanki 😁
Bubenimoykumm inşallah canım sen napiyorsun bakayim 😍
perimasali802_ oğlumu uyutuyorum emerek uyuyor keyif yapıyor şuan. Benim çay keyfi yine yalan oldu ☺ eşime kahve teklifi ettim bakalım
perimasali802_ çayım bitti kocam hala yanımda bahar devam 😂😂😂
Bubenimoykumm teşekkür ederim izlediğim 2 dizi var sıkı sıkı takip edemesem de boşlukta izliyorm ☺️
TombulHatun Demet Evgar i çok sevmeme rağmen ülkede kadın oyuncu diyince aklıma ilk onun adı gelmesine rağmen o diziyi sevememem kaç puan 😜
Bubenimoykumm eşimi şimdi ise gönderdim kızım bu aralar çok geç uyuyor onu emziriyorum bir umut uyur diye 😒
TombulHatun ahahhaassss cidden Z raporu oldu bu 😜
etoile sevdiremedim sana baharı sen deha izle 😂
etoile bir muhasebeciden beklenen performans 😂
etoile umut etme umut edince uyumuyor 😁 olumlama mı diyoruz onu yapma.
TombulHatun bnde ilk bölümü bitirmeye çalışıyorum Evren niye gitmiş nolmuş anlamaya çalışıyorum. Bnde bu yeni başhekim olan kızdan niyeyse nefret ediyorum hıç sevemiyorum. Bkm oyuncusumuydu neydi
Bubenimoykumm evet onu bende sevemedim hu sezon bahar canımı sıkacak gibi sıkıldığım yerde bırakırım benim bağımlılığım yok zaten evcilik oynamaktan zar zor fırsat buluyoruz 😂😂