SuVeAtes çok ilginç ilk defa duydum bunu da bak hep yeni şeyler öğreniyor insan. Çünkü acaba PCOS varda hep mi ondan gecikiyor diye düşündüm çünkü bende 10 yıldır var tabi bu benim bildiğim belki daha önceden de vardı. Hep gecikir hep döngüsü bozulur ve sınırda ameliyat dedi kaç doktor bana, çocuğun olmaz dedi, yumurtalığın çalışmıyo dedi hepsi farklı doktordu bunları söyleyen çok sıkıntı çektim ama sonunda iyi bir doktora denk geldim o rahatlattı içimi. Bir sene deneyin olmazsa çözümü var dedi bir sene sonra hamile kaldım ben de. Geçen aylarda eşim içime boşaldı yani onda bile tedirgin olmadım inan ki ne hap içtim ne acaba dedim çünkü olmayacağını biliyorum ha deyince ki hamile kalmadım da. Yani iyi bir doktor bulsan alanında uzman onunla görüşsen belki başka bir sebebi vardır hormonal vs tek kilodan da olduğunu sanmıyorum canım illa ki etkisi vardır ama tek sebep o değildir. Bir arkadaşım da mesela o kadar az olurdu ki birkaç damla iki gün sürerdi adeti ve terapiyle çözdü bunu mesela. Hormonal sıkıntıları vardı ama en büyük etken onun kendini kadın gibi hissetmemesi olduğu ortaya çıktı. Bunu çözümledi ve şimdi normal olması gereken düzene girdi. Belki terapiyle de olabilir. Çünkü Peyami Safa’nın çok sevdiğim bir sözü var; “Her hastalık evvelâ ruhta başlayıp sonra vücuda sirayet etmiş bir isyandır.” Bence bunu da bir değerlendir derim. Umarım çözüme kavuşur canım bu durumun🌸🙏🏼