lgrth haliyle acınca zevk olmuyordu 😂😂

aykirikadin hayırlı ramazanlar aşkım burdayım markete gittim geldim iftarlık bişeyler almaya emziriyorum ama yinede tutuyorum şimdilik iyi gidiyo sen nasılsın canım nasıl gidiyo hem iş hem ev hem oruc yorucu geçiyodur senin için tutanlar Allah kabul etsin 🌸

bossmom isteksizlik yükleniyor sonra 😂😂 hele ki kilodan konfor gidince 😂

lgrth istediğim gibi hareket etmeyince ayrı kötü zaten 🥲🥲😅

aykirikadin Hayırlı Ramazanlar…

Dün geceden uyuyamadığım için çok sersemdim yoktum şükür bugün uyumama hatası yapmadım uyudum. Sabah yemeklerimi yaptım kızımı yedirdim. Kalkıp çamaşırları asmam lazım hal kalmadı onu bekliyorum 🫠🫠

aykirikadin hayırlı ramazanlar kuzum. Ben daha oruca başlamadım. O yüzden kocamın yemek istekleriyle geçiyor . Senin nasıl geçiyor

aykirikadin hayırlı ramazanlar kendime vakit ayırmıştım tam da 🥰 birkaç gündür uzuun süre aksattığım egzersizlere başlamıştım dedim neden cildime de bakmayayım 💆🏻‍♀️

Bahtsizbedevi_ uykusuzum bide 2 gündür dün gündüz bölük bölükte olsa uyudum ama bugün saat gece 3.30tan beri ayaktayım ve halada daha uyumadım gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktan😵‍💫

aykirikadin hayırlı ramazanlar canım ❤️ iyi geçiyor çok şükür ev iş yemek uğraşıyorum öyle senin nasıl geçiyor

aykirikadin
                  Hayırlı ramazanlar aykırı aşkım. Tatile denk geldiği için mutluyum. Yarın nasıl olur bilmiyorum. Senin nasıl geçiyor 🫠