Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
aykirikadin hayırlı ramazanlar kuzum. Ben daha oruca başlamadım. O yüzden kocamın yemek istekleriyle geçiyor . Senin nasıl geçiyor
aykirikadin hayırlı ramazanlar kendime vakit ayırmıştım tam da 🥰 birkaç gündür uzuun süre aksattığım egzersizlere başlamıştım dedim neden cildime de bakmayayım 💆🏻♀️
Etipetito anladım yarında tutmucan🤣🤣
Bahtsizbedevi_ uykusuzum bide 2 gündür dün gündüz bölük bölükte olsa uyudum ama bugün saat gece 3.30tan beri ayaktayım ve halada daha uyumadım gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktan😵💫
aykirikadin hayırlı ramazanlar canım ❤️ iyi geçiyor çok şükür ev iş yemek uğraşıyorum öyle senin nasıl geçiyor
Bahtsizbedevi_ vala tutmicam gibi ya sahurda da. Bı bakarım inşallah tutabilirim yarın çok istiyorum çünkü 🥰
Etipetito hayırlısı kuzum 🥰
aykirikadin hayırlı ramazanlar aykırıcım 😘
aykirikadin
Hayırlı ramazanlar aykırı aşkım. Tatile denk geldiği için mutluyum. Yarın nasıl olur bilmiyorum. Senin nasıl geçiyor 🫠
- Düzenlendi
@zarifhanim @ikiprensesannes @Taze_anne Zamansiz_ canım nerelerdesiniz görünmüyosunuz
aykirikadin hayırlı ramazanlar canlarrr bitaneler ya 🥰😇😍
Sevde_20 hayırlı ramazanlar kuzum🌺
aykirikadin çok şükür iyi geçiyor idare ediyoruz
aykirikadin Hayırlı Ramazanlar , güzel geçiyo ben çok seviyorum iftar ve sahur heyecanını 🥰 eşimde olsa daha iyi olurdu ama iftara evde olmuyo sağlık olsun
aykirikadin ama ben şuan alındım 😟😯
Bahtsizbedevi_ Ramazan telaşı, ev iş sahur iftar yetişmeye çalışıyordum ben 🤗🤗
aykirikadin Hayırlı Ramazanlar caanım aykırı kadın 🌸☺️
Eskobar yok yok korkmayın beni de korkutmayin🤪😁😁😁
aykirikadin Hayırlı ramazanlar aykırım🌸 Güzel şimdilik çok şükür, sen nasılsın?