aykirikadin hayırlı ramazanlar kuzum. Ben daha oruca başlamadım. O yüzden kocamın yemek istekleriyle geçiyor . Senin nasıl geçiyor

aykirikadin hayırlı ramazanlar kendime vakit ayırmıştım tam da 🥰 birkaç gündür uzuun süre aksattığım egzersizlere başlamıştım dedim neden cildime de bakmayayım 💆🏻‍♀️

Bahtsizbedevi_ uykusuzum bide 2 gündür dün gündüz bölük bölükte olsa uyudum ama bugün saat gece 3.30tan beri ayaktayım ve halada daha uyumadım gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktan😵‍💫

aykirikadin hayırlı ramazanlar canım ❤️ iyi geçiyor çok şükür ev iş yemek uğraşıyorum öyle senin nasıl geçiyor

Bahtsizbedevi_ vala tutmicam gibi ya sahurda da. Bı bakarım inşallah tutabilirim yarın çok istiyorum çünkü 🥰

aykirikadin
          Hayırlı ramazanlar aykırı aşkım. Tatile denk geldiği için mutluyum. Yarın nasıl olur bilmiyorum. Senin nasıl geçiyor 🫠

aykirikadin Hayırlı Ramazanlar , güzel geçiyo ben çok seviyorum iftar ve sahur heyecanını 🥰 eşimde olsa daha iyi olurdu ama iftara evde olmuyo sağlık olsun