aykirikadin teşekkür ederim canım ❤️ evet hayırlısı ile inşallah kardeş gelecek 🥰
Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
aykirikadin dün ile bugun biraz soğuk ya onceki gunler gunesliydi 😅
aykirikadin canım tam net bişey diyemiyorum yaa bi toparlanıştayım bü çöküşteyim şurdan çekip gitsem o zaman her şey yoluna gircek gibi
aykirikadin Benim oğlum büyüdü ablasıı 🥰 şuan 16 aylıkk yürüyor bile her yerlere bayaa rahatım yanii 💁🏻♀️ iki çocukla ne yapayım devamlı onlar için etkinlik oyun alanları kültürlerini geliştirme odaklayım 🩷
aykirikadin bende sizlerle oldugum icin mutluyum askim 😍❤️
Oglanlar iyi sükür büyük tam bir abi oldu kücükte evin reisi benim diye dolaniyor valla🙈
Bu sene bakalim daha belli degil durumlar biraz karisik😕 sizde durumlar nasil aykirim hayat nasil gidiyor🥰😘❤️
aykirikadin bebek iyi ama ben daha toparlanamdım kendime gelemedim dikişlerim zorluyoe beni ):
lgrth evet 3 ayım var
bossmom hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal dogum mu yaptın
aykirikadin şükür iyi ağzıma etmeye devam 🤣🤣 gezmeye çıkardık bu gün keyfi yerinde çok şükür
aykirikadin aşkım eşim burayı gördü uygulamayı sildirdi bende o evde yokken indirip giriyorum sonra tekrar geri siliyorum bide yaşanmışlıklardan böyle yapmaya karar verdim
aykirikadin ay olabilirim 😂
aykirikadin aminnn 🌸
lgrth Binlerce Amin 🌸
mmommy Her eve ve Mahalleye lazim sen iyiki varsin🥰😘❤️
Bahtsizbedevi_ Aşkim senin bu koca sana değer vermese çok yazik.
O kocan sana asla saygi göstermiyor.
SuVeAtes Cocuklar hep öyle Aşkim🥰😘❤️
incinmissindedi Kuzum darisi senin başina.kocanla aran düzeldimi🥰😘❤️
bossmom Canim benim kendine dikkat et.iyi beslenmelisin🥰😘❤️
Moonlight_ Bizde gurbette 3 cocukla ve biri geliyor etti 4
Hayat bana cok zor ev iş cocuklar.
Türkiyeye gitmeyi istiyorum gidemiyorum tatile
Abi olmuş buyuk oğlan babalari ile aralari nasil
Bsrkaya Allah bağıslasin.
Sen yetersin ikisinede
Akilli bir Annesin