aykirikadin Moonlight_ Bende iyiyim.iş çocuklar.❤️ Allah bize kuvvet versin.sağlik versin.❤️ Daha yeni teyzesi.❤️
Moonlight_ aykirikadin amin askimm 🤲🏻❤️ Oyyy yeriim ben o minnakii😍 saglicakla gelsin insallah bitanemm🥰🧿❤️
lgrth vahsikelebekk nasip işte neyi kafaya çok taksak istesek olmuyor bende her kontrolde kesisiz doğum istiyorum diye yalvardım yine kesi atıldı evde o kadar da hazırlık yapmıştım olmadı 🥲
aykirikadin Moonlight_ Aşkim ben kalabalik aile sevdim.belami buldum. Sende bir tane daha getirsene🥰🧿❤️
SuVeAtes aykirikadin 🤣🤣 şöyle bir en az 20 kilo verirsem o zaman düşünebilirim 🤣🤣 o kadar kiloyu vermekte şuan imkansız geliyor bana
Moonlight_ aykirikadin askim bende 2 tane oglus var yeter zaten ikincisi daha 2 yasina anca girecek dur 🤣🤣🤣
aykirikadin @belladonna m nasılsın neler yapiyorsun. Merak ettiklerimin Hal hatirini sormak istedim 🥰❤️
belladonna aykirikadin Düşünceli aykırı aşkım 🫶❤️ İyiyim aşkım. İş, ev arası gidip geliyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Bebiş nasıl?
Sevde_20 aykirikadin teşekkür ederim canım iyiyim cok şükür valla klasik geciyo diyete basladim oğlumla parka çıkıyoruz arada ev isleri vs… zaman geciyo iste sizde nasıl 🥰💫
reziloldukbabaaaa aykirikadin fkakfkwmfmsmcmam yaa evimi ayırıp hepsinden uzak durmayı dört gözle bekliyorum
reziloldukbabaaaa vahsikelebekk şimdilik bir sorun yok çok şükür eşim arkamda olduğu için diye düşünüyorum çünkü kaynanam bir şey dese benden önce eşim tepki gösteriyor