SuVeAtes lgrth Ahahahah olsun şükür bu aralar düşük libidom 😂 kendimi ovutuyorum gitmeden bol bol özlem gideriyorum. Neyse 2. Bebe olma korkusu olmaz en azından 🤣🤣 rahat nefes alırız.
lgrth SuVeAtes bu aralar düşük illaki yükselir yine 😂 kocanla iki muhabbet ettin mi erişemedin mi yanar durursun 😂 ahaha bakış açını çok sevdim dönüşte ayların yokluğu ile olanlar olur 🤪
Moonlight_ aykirikadin askim inanirmisin nazar oldum galiba dünden beri basim catliyor ya gecmiyooor😭
aykirikadin Moonlight_ Çok geçmiş olsun Aşkım. Nazardır baş ağrısı varsa… bol bol okut.. Ben nazara inanırım. asla kendimi ve çoçuklarımı paylaşmam.. sende asla paylaşma.. sen kendine dikkat et kuzum
aykirikadin lgrth Kesin üretir.. rahat dururmu @SuVeAtes köyde birde off off ne fanteziler üretir.😂 biz onu yalnız bırakmayız..😂 oda bizi yalnız bırakmıyordu..😂
aykirikadin perimasali802_ Yolun açık olsun annen nasıl oldu. annnenin ellerinde öperim. çoçukların gözlerinden öperim canım
Moonlight_ aykirikadin dogru banada cok nazar deger 🧿 simdi banyoya gircem soguk dus alcam anca kendime gelirim 😖
lgrth aykirikadin aynen aynen vaktiyle büyük destek olmuştu sağolsun bizde yalnız bırakmayız tam destek sağlarız harlarız ateşini 😂
aykirikadin Moonlight_ tamam bende okurum.canım felak ve nas Aytel kürsi okurum.😍❤️🧿 ama paylaşma çoçuklarını
Moonlight_ aykirikadin yok askim paylasmiyorum benim oglan bi yerde cocuk mankeniydi onuda ordan aldim hatta 🤣 sagol askim allah kabul etsin bana sifa olsun insallah🤲🏻❤️