aykirikadin lgrth Kesin üretir.. rahat dururmu @SuVeAtes köyde birde off off ne fanteziler üretir.😂 biz onu yalnız bırakmayız..😂 oda bizi yalnız bırakmıyordu..😂
lgrth aykirikadin aynen aynen vaktiyle büyük destek olmuştu sağolsun bizde yalnız bırakmayız tam destek sağlarız harlarız ateşini 😂
Moonlight_ aykirikadin dogru banada cok nazar deger 🧿 simdi banyoya gircem soguk dus alcam anca kendime gelirim 😖
aykirikadin Moonlight_ tamam bende okurum.canım felak ve nas Aytel kürsi okurum.😍❤️🧿 ama paylaşma çoçuklarını
Moonlight_ aykirikadin yok askim paylasmiyorum benim oglan bi yerde cocuk mankeniydi onuda ordan aldim hatta 🤣 sagol askim allah kabul etsin bana sifa olsun insallah🤲🏻❤️
aykirikadin Moonlight_ amin caaşkım.. Oğlunu çıkarman güzel olmuş.. kendine eşine ve çoçuklarına dikkat etmelisin..😍❤️🧿
Moonlight_ aykirikadin dus iyi geldi bide agri kesici aldim havada cok sicak birazdan günes depolicam 😍
rouge_ aykirikadin canım merhaba 🥰 evet ben almanyada yasıyorum uzun zamandır suanda biraz kosusturmamız var onun dısında iyiyim. Şimdi de çalışıyorum mola saati ama ben kuaföre geldim biraz degişiklik istedin sen nerde yasıyorsun