leopar06 yalnız ben bir şey demedim arkadaşın 2 tanee çocuğu varmış senin bir tane onu söylüyorum
Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)
Sutlucikolati tam sizde buna dayanaraktan gülüyorsun gerçekten ayıp günahıma giriyorsunuz niye Eylül ayi sadece bana mı ait o ayda sadece benmi hamile olabilir im bu nasıl dusuncesizlik.
Mommy12 biz sizi peridenin eğitim ve araştırmaci yazari yapalım 😂
Sutlucikolati hayır post sahibinin bir tane çocuğu varmış 🤣
leopar06 bak bunu yazarken de gülücük koymuşum
- Düzenlendi
leopar06 eşinde mi değilmi bunu takdiri ilahi bilir ama bunu sana anlatacak ve buraya da söyleyecek kadar cahil değildir umuyorum çünkü eğer zaman olaydi hadi bir ay süre ver ona bebek üç aylik olurdu şimdi
Ve kalkip bu ihanettinide evlilik birliği içinde de o adamın koynuna nasil giriyor ve nasil çocuk düşünüyorsa Allah belasını versin bişey demiyorum ayni çatınin altinda başka bir adam düşüncesi pislik 😬
Sutlucikolati bu tek değil zaten eminim
perimasali802_ katılıyorum size kesinlikle 1 defalik ilişki asla çocuk olmaz ve aradan 4 ay geçmiş o,zaman ondan oldu diyelim 4 aylık olur 😅ay gerçekten inanasim gelmedi devam ediyor olabilir ilişkileri belkin post açan kişi kendisidir üsteki yorumlarınızı okuyaraktan söylüyorum 👌
hayalleri44 post sahibinin günahını almak istemiyorum ama bunu yazan arkadaşı hiç normal biri değil kendilerine göre cahilliktir bir defalık tir derler zaten ama asıl mesele evlilik birliği içinde yapması Allah affetsin diyecek söz bulamıyorum
perimasali802_ ya tabiki haklısın ama post sahibi böyle birşey yazması çok saçma gerek yok arkadaşı tâbi ayip evlilik içinde böyle birşey nasıl yapabilir yazık diyecek söz yok.
leopar06 ben arkadaşlıgımı bittirirdim onla
Coolness rus nalaka ahahah
kalpkirintilari "o rus bu rus mu"yu hızlı okuuuuu 🤣🤣
kalpkirintilari Rusya demediğime şükret 🤪
Sutlucikolati O öyle değildi ya " O rus bu mu? 😂😂 @Coolness
Coolness Putin deseydin keşke😂
kalpkirintilari ben herkes anlamasın diye öyle yazmadım bak sende ilkinde anlamadın ashshshs
Coolness hahahahah