Lovely_00 Sutlucikolati gidip kadın doğuma hpv oldum dersin ama kulak burun bogaza gidip ben hpv kaptım diye nasıl söyleyebiliriz ben tercih etmiyorum para da verse olmaz yani 😂
Sevde_20 elisaa48 kesinlikle ben benimkine teklif etsem eskort tutuyum o zaman der benimki arsız bacııımmm 😂😂😂😂
elisaa48 Eskobar kredi çok ya o kadar değil 🤣ama gene teklif ederse kabul edecem damlaya damlaya göl olur 😂
Sevde_20 elisaa48 ciddiye almıyorum kanka tas*ak geciyor zaten yalayacagimi biliyor çünkü 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😘😘😘👅👅
Eskobar elisaa48 kocamın sen şeymisin diyceni bilmesem teklif ederdim valla 😂😂 Aslında denemekte lazım isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler😂😂 Kız allah seni ne yapmaya
Lovely_00 lgrth en çok cinsel yolla bulaşma riski var bana saçma geliyor ağıza almak benlik birşey değil yani ben kendime yapılmasını da istemem araç ve gereclerimizi nasıl kullanacaksak öyle kullanıyoruz 🤪🤪🤣🤣🤣🤣
MelissaP elisaa48 kız elisa sana helal olsunnnn 😂 hem zar zor yapmaya çekindiğin şeyi yapmışsın hem de üzerine para almışsınn 😂 bidahakine güzel yap ama
lgrth @Lovely_00 bende önceden sizin gibi düşünüyordum bana da yapılmasını istemiyordum ama eşimin hoşuna gittikçe alıştım 😅 tabiki tercih meselesi ben sadece her yolla bulaşabilir diye demiştim 😅