HurremSultan TombulHatun bilmiyorum ya sanki öyle bir şaka yapıyordunuz sen iste para zaten bende demiştin dkdkkd
TombulHatun HurremSultan arada şakalaştığımız olur da makarasına yaparız ya harçlık verirken şey derim bazen geceki performansına göre harçlığına zam yapabilirim filan 😂😂
HurremSultan kalpkirintilari dkdkkd ne yaptircaksin dolgu mu benimki paradan ziyade kıskanıyor o yüzden önce onu aşması lazim😂
Lovely_00 elisaa48 ben parada verse yapmam hpv felan kol geziyor ortak wclerden bile geçiyormuş bunları düşünüyorum sağlık önemli 😂
elisaa48 Lovely_00 aa bunu düşünmedim bak 🤔ama büyük bir miktar teklif ederse de gene düşünmem yaparım gibi 🤣
Sevde_20 elisaa48 cok iyi ama benimki bedavay yasiyor buz evki ya haksızlık 🤣 niye linçleniyo erkekler o kadar hizmeti bedava alırken iyi sevmedigin bsyi yapiyosan bedelini.ödesin bence hicte linclenecek bsy yok🥰😀😆😆😅😅😅
Lovely_00 Sutlucikolati gidip kadın doğuma hpv oldum dersin ama kulak burun bogaza gidip ben hpv kaptım diye nasıl söyleyebiliriz ben tercih etmiyorum para da verse olmaz yani 😂
Sevde_20 elisaa48 kesinlikle ben benimkine teklif etsem eskort tutuyum o zaman der benimki arsız bacııımmm 😂😂😂😂
elisaa48 Eskobar kredi çok ya o kadar değil 🤣ama gene teklif ederse kabul edecem damlaya damlaya göl olur 😂
Sevde_20 elisaa48 ciddiye almıyorum kanka tas*ak geciyor zaten yalayacagimi biliyor çünkü 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😘😘😘👅👅
Eskobar elisaa48 kocamın sen şeymisin diyceni bilmesem teklif ederdim valla 😂😂 Aslında denemekte lazım isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler😂😂 Kız allah seni ne yapmaya