HurremSultan kalpkirintilari dkdkkd ne yaptircaksin dolgu mu benimki paradan ziyade kıskanıyor o yüzden önce onu aşması lazim😂
TombulHatun HurremSultan arada şakalaştığımız olur da makarasına yaparız ya harçlık verirken şey derim bazen geceki performansına göre harçlığına zam yapabilirim filan 😂😂
Lovely_00 elisaa48 ben parada verse yapmam hpv felan kol geziyor ortak wclerden bile geçiyormuş bunları düşünüyorum sağlık önemli 😂
elisaa48 Lovely_00 aa bunu düşünmedim bak 🤔ama büyük bir miktar teklif ederse de gene düşünmem yaparım gibi 🤣
Sevde_20 elisaa48 cok iyi ama benimki bedavay yasiyor buz evki ya haksızlık 🤣 niye linçleniyo erkekler o kadar hizmeti bedava alırken iyi sevmedigin bsyi yapiyosan bedelini.ödesin bence hicte linclenecek bsy yok🥰😀😆😆😅😅😅
Lovely_00 Sutlucikolati gidip kadın doğuma hpv oldum dersin ama kulak burun bogaza gidip ben hpv kaptım diye nasıl söyleyebiliriz ben tercih etmiyorum para da verse olmaz yani 😂
Sevde_20 elisaa48 kesinlikle ben benimkine teklif etsem eskort tutuyum o zaman der benimki arsız bacııımmm 😂😂😂😂
elisaa48 Eskobar kredi çok ya o kadar değil 🤣ama gene teklif ederse kabul edecem damlaya damlaya göl olur 😂
Sevde_20 elisaa48 ciddiye almıyorum kanka tas*ak geciyor zaten yalayacagimi biliyor çünkü 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😘😘😘👅👅
Eskobar elisaa48 kocamın sen şeymisin diyceni bilmesem teklif ederdim valla 😂😂 Aslında denemekte lazım isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler😂😂 Kız allah seni ne yapmaya