kalpkirintilari asla oyle seylere inanmiyorum birde az buz kilo vermedim duraklama donemi yasiyorum surekli hele bi cuma tartiliyim olmadi onuda denerim napim🫠🤷🏻♀️
Diyette olanlar💪
Zamansiz_ İnanmayacak bir şey yok. Chia tohumu ödem atıcı şişkinlik yatıştırıcı bir şey çoğu şeyede faydalı
Zamansiz_ spor mu yapıyorsun. Önce biraz kilo ver sonra spor yap
Cicekliperde ah cicekli perdem spor grubuna giren tek sey haftada 2 gun filan leslie bide yürüyüş baska yapamiyorum ama uzun donemdir kilo verme donemindeyim ya bi 102 103 te cok takildim bide simdi 97 de 🥲
Zamansiz_ ben de 67 de çok takılmıştım. Yeni kırdım onu. Direnç kilolarında diyetini değiştirmeyi denedin mi?
Zamansiz_ günaydın tatlım cuma tartılacam, kiloda bir eksilme yoksa diyetisyenim bir detoks listesi verecek iki günlük,seninlede paylaşırım sende yaparsın istersen, ama umarım gerek kalmaz😂 ama şey dedi diyetisyenim vichdun kendini korumaya almış diyeti bozdugun halde kilonda bir artış olmamış ödem tutmamış bu çok güzel,birde vücudunu nasol hissediyorsun sıkılaşma varmı dedim 42 bendenden 36 bedene girmek müthiş bir duygu ☺️ yani tartıya yansımasada vicud sıkılaşıyor kas yapıyor,o zaman tartıya çok takılmamak lazımmış kuzu
karamelek21 evet yaa bedende bende cok fark ediyorum cuma bakalim paylaş benimlede gerek kalmasin amin🥲
Cicekliperde nasıl kırdın? Bende 74 de takıldım gitmiyr
kalpkirintilari Boğaz tutma konusunda sorun yaşıyorum oğlumu doğurduğumdan beridir :) 59 kiloydum, şu an 19 yaşındayım ve şimdiden önlemimi alırsam ilerleyen zamanlar ve yaşlarım için iyi olur diye umuyorum. Şu an 75 kiloyum ahahaha
kalpkirintilari diyeti değiştirdim işte
Zamansiz_ inşallah gerek kalmaz canım 67 görmek umudu ile🥹🤲🏻
karamelek21 insallah canim benim
Ugraslarimizin sonucunu gorelim🦋
Zamansiz_ aminn canım benim inşallah ☺️
kalpkirintilari 70 kiloyum umarım 65-60 görücem bakalım 🥹
kalpkirintilari qy yeni geldim bu foruma ben de 3 ay evvel 92 kilo doğurdum 40 gün içinde 7 kilo gitti sonrasi kendi çabalarıyla 75 e düştüm hedefim ay sonuna kadar yeni yıla 70 girmek sonrasi da 60 olmak emzirirken diyet çok zor ama imkansız değil şuan ki halimden hiç memnun değilim çünkü 🥲