Sutlucikolati kafayı mı yediniz dkskksksk kendime hayatta o işkenceyi yapmam 😂😂😂
Partnerle Yeni Şeyler Denemek
Yeni hiç.bişey yok rahatlama da yok bende g noktası da yok düz yapıyo geçiyo konusunu açtırmıyo bile konuşmuyorız 😒😒
kalpkirintilari yemek masası mi🙄 ben her seferinde nevresim değiştiriyorum huyluyum böyle birşey denemis olsak yemek masasını değiştiririm 😀🤣🤣🤣
HurremSultan Kız kos koca masa nasıl kırılır cam masa mı yoksa
dmltugce yok artık.ahah
kalpkirintilari ben çok takintiliyim en ufacık bir tüy görsem eşimi kaldırırım değiştirmem gerekiyor diye . Misafir gelir mesela o misafir terliklerini , oturduklari koltuk örtüsünü hemen makinaya atarım çok takintiliyim çok 🥺
Şeyi denemek istiyorum da bu aralar belim çok agriyo 😏 eşimin kucağında popo ona dönük bacaklarımı belinden sarmisim ellerim yere koyuyorum o şekilde yapmak istiyorum deneriz daha önümüzde çok pozisyon var 🤣🤣
dmltugce Ya misafir konusunda ben de takıntılıyım. Bu virüs dönemi çıktığından beri eve biri gelince hemen kullandığı terlikleri bile yıkarım, masa örtüsü koltuk örtüsünün hepsini yıkarım havlular falan
Sutlucikolati kızım bizim odada uyuduğu için biz de salonda takılırız ama çarşafım vardır o çarşafı seks çarşafım benim 😂😂😂
aredhel pozisyonlarda aratdığımda bulamadım için ismini bilmiyorum ve hiç o pozisyonada denk gelmediğim için benim keşfim 😀 .şimdi şöyleki erkek dizileri üzerinde bacaklarını aralı tutumuş vaziyette iken kadında dizleri üzerinde otururuyor ama bacakları eşininin ayaklarını araladığı yere dek getiriyor ,yani kadın bacaklarını aralamıyor yapışık oturuyor, ve yüzü eşine dönük şekilde .bildiğin doggy nin oturmuş, ama belinin dik olduğu pozisyon. temas sevenler içinde çok güzel çünki erkek size arkadan sarılmış vaziyyette oluyor ve hazzıda mükkemel ikinizde çalıştığınız zaman çok mütiş zevk veren pozisyon
Kaymakliibaal kadının üstte olduğu , ve yüz üstü yaptığınızda g noktanızın uyarıldığını hissedersiniz muhtemelen
TombulHatun 🤣🤣kız örtü yoksa diyorum zaten 🤣 örtü şart 🤣
HurremSultan 🤣 alışkanlık olmus iste 🤣 ben degistirmesem esim degistirir onda da var o huy 🤣
Sutlucikolati yemek masasında yemek yenir ve gerçekten birine misafirliğe gittiğimde artık masanın üzerinde m.kiştiklerini düşünüp yemek yiyemem artık 🙂↔️ koltuk için de herkesi bilemem ama benim koltuğunun üzerimde örtü vardır ve üzerine yapacağımız zaman bir örtü daha sererim iş bitimi hoop makinaya🫧
kalpkirintilari hmmm 🙂↔️
Sutlucikolati kirlenmese bile örtüsüz işim rahat etmez ortak kullanım alanı 😂 eskiden mutfakta da yapardım ama kızım olduktan sonra içim el vermiyor 😂😂
TombulHatun doğru soyluyosun cocuk olduktan sonra bende daha cok dikkat eder oldum 🤣
mamadu iste herkes senin gibi koltuğa örtü sermiyor sonuçta 🤣 o zaman koltuk örtüsü olmayan eve misafirliğe gitmemen lazım 🤭
Sarahh21 😃karşımdakii düz oral olsun kendi mutlu olsun yapsın bitsin tamamm