Çorap
tazeann sobami yakıyorsun cnm doğalgaz yokmu
perimasali802_ Doğalgaz canım petek ama bu ara bozuldu kendi kendine gece resetliyor anlamadık sabah kalktığımızda ev buz gibi oluyor
- Düzenlendi
tazeann bakimi yapın canim suyu azmi gösterin bence
Korkutmak istemiyorum ama bi ara bizim patladi halada bazen bir ses gelse yada uyari verse korkuyorum
perimasali802_ Yaaa Allah korusun bidaha göstermesin inşallah neden patlamış sızıntı mı vardı acaba baktırcaz canım bugün eşim çağırıcam dedi unutmazsa tabi ben arayım hatırlatayım ona en iyisi ona kalırsa daha 2 3 ay yapılmaz
tazeann gösterin valla nolur nolmaz zaten havalarda soğuk hasta olmayın
Sürekli kapanıyor ısıtmıyordu evi ne yapiysak olmadı esim de biraz su verdi onun vermesiyle birden patladı bomba gibi ay çok kötüydü ya
perimasali802_ Ayy Allah korumuş bilmeden bişey yapmamak lazım aslında eşimi aradım çağırmış gelecek inşallah bu da aynı kendi kendine kapanıyor
mlksrdl üşümez ya oda sıcaklığı iyiyse sorun olmaz yine siz bilirsiniz ama hiç çorapla uyutmam
TombulHatun ya ben bu tog degerlerinden pek anlamıyorum canım benim 2 tane tulumu var onlarda kısa gelmeye başladı zaten☺️
mlksrdl alırken mutlaka yazar sitede kaç dereceye kaç derece tog giydirmen gerektiği de yazar togu 1se üşür ben kızıma neredeyse 8 9 ayından beri giydiriyorm 3.5 yaşında hala giyiyor😂
mlksrdl öyle söyleniyor olabilir ama cogununu en iyi sen tanıyorsun sonuçta. Ben mesela çorapsız uyuyunca hasta olurum karnım agirir yaz kış giyerim. Çocuklar doğdu baktım ne zaman gece çorap giydirmesem sabah hastalar😂 o yüzden hala çorapsız uyutmam hatta yelek giydiiriyorum gece üstlerini aciyorlar çünkü. Uyku tulumunu da çoğu zaman giymeye ikna edemiyorum. Bildiğin babannelerinin ördüğü yelek hemde ahahhaha
HurremSultan benim bu akşam aklımdan geçen acaba yeleklemi yatirsam ahhahaha görende kara kış kıyamet geldi zannedecek kız bizi🤣🤣🤣🤣 bende aynıyım valla senin gibi🤣🤣🤣
tazeann Allah’ım korudu gerçekten o zaman ikinci çocukta hamileydim korkudan çocuk içerde sertleşti kendime gelemedim bir süre
Haklısın valla dokunulmamali dikkat edin kışta geldi kontrol ettirin hanimlar 💐
mlksrdl napayim aşkım çocuk nasıl rahat ediyorsa öyle ben yorgan üstüne battaniye ile üşüyorum onlar üstünü açıyor uyurken bayilicam😂😂😂
perimasali802_ Kesinlikle en yakın zamanda ettircez Rabbim yaşatmasın bidaha inşallah 🤲🏼