mlksrdl Değerini kaç alıyorsun? Çok kalın alıp bir de içine pijama giydiriyorsan terler

perimasali802_ Doğalgaz canım petek ama bu ara bozuldu kendi kendine gece resetliyor anlamadık sabah kalktığımızda ev buz gibi oluyor

tazeann bakimi yapın canim suyu azmi gösterin bence
      Korkutmak istemiyorum ama bi ara bizim patladi halada bazen bir ses gelse yada uyari verse korkuyorum

perimasali802_ Yaaa Allah korusun bidaha göstermesin inşallah neden patlamış sızıntı mı vardı acaba baktırcaz canım bugün eşim çağırıcam dedi unutmazsa tabi ben arayım hatırlatayım ona en iyisi ona kalırsa daha 2 3 ay yapılmaz

tazeann gösterin valla nolur nolmaz zaten havalarda soğuk hasta olmayın
          Sürekli kapanıyor ısıtmıyordu evi ne yapiysak olmadı esim de biraz su verdi onun vermesiyle birden patladı bomba gibi ay çok kötüydü ya

mlksrdl üşümez ya oda sıcaklığı iyiyse sorun olmaz yine siz bilirsiniz ama hiç çorapla uyutmam

TombulHatun ya ben bu tog degerlerinden pek anlamıyorum canım benim 2 tane tulumu var onlarda kısa gelmeye başladı zaten☺️

Medusa yok genelde zıbın tulum yatırıyorum aslında oda ısısı da iyi ama ben yatak odamda yattığım için oda kendi odasında üstünde asla bişey tutmuyo

mlksrdl Benimkide battaniye tutmuyor. Anneme tulum diktirdim. Pijama altını düşün onun ayakları kapalı hali ama bu patikli altlar gibi değil ayak iceride rahat hareket edecek battaniyede gibi.

mlksrdl alırken mutlaka yazar sitede kaç dereceye kaç derece tog giydirmen gerektiği de yazar togu 1se üşür ben kızıma neredeyse 8 9 ayından beri giydiriyorm 3.5 yaşında hala giyiyor😂

mlksrdl öyle söyleniyor olabilir ama cogununu en iyi sen tanıyorsun sonuçta. Ben mesela çorapsız uyuyunca hasta olurum karnım agirir yaz kış giyerim. Çocuklar doğdu baktım ne zaman gece çorap giydirmesem sabah hastalar😂 o yüzden hala çorapsız uyutmam hatta yelek giydiiriyorum gece üstlerini aciyorlar çünkü. Uyku tulumunu da çoğu zaman giymeye ikna edemiyorum. Bildiğin babannelerinin ördüğü yelek hemde ahahhaha

HurremSultan benim bu akşam aklımdan geçen acaba yeleklemi yatirsam ahhahaha görende kara kış kıyamet geldi zannedecek kız bizi🤣🤣🤣🤣 bende aynıyım valla senin gibi🤣🤣🤣

tazeann Allah’ım korudu gerçekten o zaman ikinci çocukta hamileydim korkudan çocuk içerde sertleşti kendime gelemedim bir süre
                    Haklısın valla dokunulmamali dikkat edin kışta geldi kontrol ettirin hanimlar 💐

mlksrdl napayim aşkım çocuk nasıl rahat ediyorsa öyle ben yorgan üstüne battaniye ile üşüyorum onlar üstünü açıyor uyurken bayilicam😂😂😂

perimasali802_ Kesinlikle en yakın zamanda ettircez Rabbim yaşatmasın bidaha inşallah 🤲🏼

mlksrdl O yüzden uygun bi tulum giydirmek çok rahat oluyor, sürekli kalkıp üstünü örtmüyosun ama sen bilirsin yine de

Medusa kız giydiriyorum canım benim ama tulumlarida kısa gelmeye başladı 18 24 ay var benimki 26 aylık oldu kisalmaya başladılar🤣🤣🤣😭