Kızlaaar🌼
MEME USG
📌📌📌📌📌
📌📌📌
- Düzenlendi
sanalkoala benimde sağ koltuk altında elime kitle gibi tomurcuk geldi aile hekimine gittim fasulye büyüklüğündeydi antibiyotik ilaç verdi 1 hafta kullandım ondan sonra meme ucumda iltihap gibi bişey oluştu sıktığım zaman beyaz iltihap geliyodu ağrısı komple mememe vuruyordu genel cerrahiye randevu alıp gittim meme usg ye gönderdi randevu verdiler randevu günü gittiğimde doktor yoktu bilgilerimi tel numaramı aldılar ama 3 hafta arayan olmadığı için gidemedim benimde yaşım 26 olucak aralıkta
Bahtsizbedevi_ yaa çok geçmiş olsun canım, benim koltuk altlarımda ve kasığımda reaktif lenf nodu var zaten uzun zamandır var enfeksiyon kaynaklı olduğu söylendi bu aralar da griptim ondan dedi doktor lenfler için ama meme ilk defa karşılaştım doktor kötü değil yine de takip gerekli dedi anneyiz endişeliyiz haliyle , benim öyle meme ucunda akıntı vs yok çok şükür hatta benşm elime gelen bişey de yok USG yi çekildiğimde adetim 4-5 gün hatta belki 5-6 gün gecikmişti acaba diyorum reglimin de mi sıkıntısı vardı göğüslerimde çünkü hassasiyet sızı şeklindeydi
- Düzenlendi
sanalkoala saol canım benim sanada çok geçmiş olsun banada aile hekimi ağır grip geçirince bide dış çürüklüğünden olabilir dedi ama ben Bayadır grip geçirmedim bide dış çürüğümde yok benim bide meme ucuna sanki iğne batırırlarda ağrı yaparya aynı öyle ağrı giriyo sağ mememe daha usg çekilmedim ben dediğim gibi bilgilerim alındı ama arayan olmadığı için usg olmadı aile hekimi kanser değil ama süt damarıda değil dedi
Bahtsizbedevi_ Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım
sanalkoala korkma tertemiz cikar insallah sonuclarin🌸
sanalkoala sağ taraf boğazımda kulagim alt tarafında lenf bezi şişti hemde bayaa gözle görünür derecede usg çekindim benimde sonucum da reaktif lenf nodlari yaziyordu sonucumu gösterdim enfeksiyon kaynakli sistigini söyledi doktorum şuan indi fındık kadar kaldı korkma hiç dua et Allah a
Lovely_00 aşkım benim meme de işte bir kitle izlendi ondan korkuyorum daha çok
Zamansiz_ inşallah canım
Kızlar 📌📌
sanalkoala iyi huylu olabilir kötü düşünme kokrma kuzenimin de ele gelen kitlesi vardı temiz çıktı sonuçları Allah korktugumuza ugratmasin 💐
sanalkoala amin canım benim inşallah 🤲🤲
- Düzenlendi
Lovely_00 inşallah aşkım dua edin benim de temiz çıkar inşallah ♥️
Lovely_00 benim lenf nodları için de enfeksiyondan dedi doktor
sanalkoala kist olabilir ya bende de vardı 15 yaşındayken çıktı 2 sene sonra geçti şimdi 23 yaşındayım sol gogsumde hissediyorum yine bi gitmeyi düşünüyorum endişe etmene gerek yok kist olabilir şanlı kremleri oluyo minik kutusa ondan sürerdim ve her gün ağrı kesici kullanıyordum iyi bi doktora baktır canım korkma ama hemen ayrica kanser diyen ilk doktora da inanma babama da kanser demisler meslea .. sıkma canını
Sevde_20 yaa, Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım doktor da kötü konuşmadı aslında ama ben biraz evhamlıyım
- Düzenlendi
sanalkoala bende oyleydim halamda kanser atlatmisti şükür bsy cikmadi🙂🙂🙂
sanalkoala geçmiş olsun 💐