Eşim nöbetleşe çalışıyor geldiğinde sabahtan uyur taaa akşama kadar sonra sabaha kadar oturur sonraki gün yine akşama kadar uyur bir etkinlik aktivite ya bir çay kahve içelim yok bebekle uykusunu almışsa ilgilenir 10 dk sonra yine uzanır yorgunum der yaşadığımız şehir küçük dışarı çıksa sıkılır artık boğuldum dayanamıyorum kaldıramıyorum kriz geçiricem bir bebeğim var yanlız bakıyorum kimse yok etrafımda arkadaş aile hiçkşmse Allah’ın her günü yalnızım her günü konuşabileceğim hiç kimsede yok yine içerde uyuyor sabah 4 kalkıp kaynanamlara gidicekmişiz yola çıkıcaz allahım çıldırıcam 4 te yolamı çıkılır asalak gidileceğimiz yer 3 saatlik uzakta kaynanamlarıj yanınada da asla bir yere götürmez kös kös evde otururuz ha birde şey var bu salak iş yerindeyken bana çok samimi telefonda konuşmalar aşklı mesajlar eve geliyor adam suratıma bakmıyor yorgunum diyor uzak sürekli bir bakışı var çok değişik tiksinmeme desem sinirlenmemi böyle çok değişik bakışı var hep evde bu bakışı yapıyor sorduğumda kavga çıkartma Allah aşkına diyor söyleyin Allah aşkına ben napayım şimdi evin ortasında çığlık atıp kendimi atıcam sinirden
Dayanamıyorum artık
Ha bu arada cinsel ilişkiye gelirsek her zaman özenli be temiz olurum benim gelmemi beklemeden kendisi gelir ikinciyi istemez sperm akıyor olmaz der o konuya sinirlendiğimde de napim elimde mi der kendi istediği zamanlarda olur benimle ben istesem yanına yanaşsam umursamaz bakmaz istemiyorum der bende bir kadınım sevilmeye sayılmaya sevgi gösterilmeye ihtiyacım var benimde rahatlamaya ihtiyacım var ama ona gelince sen çok abartıyorsun diyor başkalarının evliliklerine özneir kendi evliliği için anca uyumasını kızmayı bilir bu arada çalıştığı ortamda insanlarla konuşmaya bayılır ama bana gelince sus pus niye uyuyorsun diyince e napıcaz ki derrr konuşalım çay kahve içelim derim be konuşucax ki bu adam beni görmek için evimin altında sabahlayan adamdı şimdiki aklım olsa asla evlenmezdimmnmmnnn
Ya akıl verin
- Düzenlendi
abiyeguzu odağını değiştirmen lazım.kimsenin öyle arkadaşı osu busu çok yok merak etme bu konuda tek değilsin ihtiyacın olduğunu düşündüğün şeye odaklandığın için daha çok dikkat etme nedenin oluyor o kadar.
Açık söyleyeceğim Kocanın kusurunu yazamamışsın zaten ıvır zıvır şeyler.belliki duygu durum değişimleri oluyor geçer merak etme kafaya takma daha hızlı geçer hatırlamazsın bile.
Öneri,
At kendini dışarı at kendini kahvaltılara at kendini mağazalara h bir şey mi bulamıyorsun a101 bim de zibilyon tane kadın alışan var u birmşey yoksa oralara at kendini.gir mağazaya gezin olmadı birilerine sor bi şey iyi mi kötü mü de hangisini seçeyim de ne yakıştı de senin fikrin nedir de sence de bla bla
Kaynanamı gittin giydir çıkar dışarı yürüyüşe yada oyur bir yerde çay iç beraber olmadı gir dükkana 2 halka tatlı al yiyin zaman geçsin,tut kayananyı züccaciyeye görür bir milyonculara götür uğraş bakın et sadece zaman geçsin
En önemlisi mutluyum de mutluyum mutluyum Allah’a şükür mutluyum sürekli tekrarla kafanda kendini kötü mü hissettin iyi bir şey düşün hemen odağını dağıt evle ilgilen çocukla ilgilen blabla
Yahu sırf can sıkıntısından diyaneti arayıp kafasındaki saçma sapan soruları sorup muhabbet eden biliyorum,aha şuan yanımda bunu yazımdım siye gülüyoruz şimdi ne günlerdi diye .arkdaşı aramıyor aileyi aramıyordu bi baktık alo fetvayla kanka olmuş.saçma maçma iyi geliyormuydu yüzünü güldürüyormudu evet o bile yetiyordu
Kısacası odağı kocadan çek hislerin düzelecek😘
Eucleas önerilerin çok tatlış ve yerinde bence denemeye bi yerden başlamalı. O seninle kahve içmiyor mu çık kendin iç 🩷
Bubenimoykumm haha teşekkürler o senşn tatlılığın bebişim😘
Eucleas ben de gerçekten sürekli eşimden beklediğim için sürekli kafama takıyorum insan değer görmek istiyor çocuğum doğduğundan beri doğru düzgün bir sohbet bile edemiyoruz arkadaşı çağırıyor çıkıyor aile binası sürekli çıkıcak bir sebep buluyor sürekli bir uğraş buluyor ben bütün gün tek başıma kalıyorum hava soğuk olduğu için çocuktan dolayı sürekli çıkamıyorum da aile binasındayız kayınvalidemin karışma huyu da var ortada kaldım resmen eşime bugün dedim eğer bu şekilde devam ederse çocuğum iki yaşına geldiğinde gerekirse her gün anneme götürürüm çalışırım işe başlarım evde bir gün bile durmam dedim ama sanki hiç bir dememişim gibi gitti yattı gerçekten insanı sinir hastası eder
Eucleas kocasi bu yonden kusurlu zaten ailesine vakit ayirmiyor ama diger dediklerine katılıyorum harika fikirler
abiyeguzu Altta ki yorumlar da çok tatlı fikirler vermişler lakin eşinizin böyle olması ister istemez içinize işler çok normal 🥹 İlk zamanlar bizde de sorunlar vardı bu tür zamanla çözüldü çünkü kaybetmek istemiyordu beni kaybedeceğini anlayınca düzeldi. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum insanın sevdiği ve hayat arkadaşı olan kişinin böyle yapması çok üzüyor insanı. Umarım düzelir 🌸
selen_serez kuzu anlıyorum seni ama yapma öyle bahane bulma kendi kendine,çık yahu dışarı ,çocuğa ne olacak,alışır hiç merak etme takma kafaya.
Kv sorunsa ki bunu da anlayabiliyorum dılardan karıştırmamak hakkında konuşmak kolay ama ona bi bi çözüm bulman lazım,
1-2 yağ çek sensiz olmaz vs de sen herşeyi bilirsin diye pohpohla kendinle götür yorulsun bi daha gelmez ,hatta bşrwz cahilse kafadan tıbbı bilgide uydurabilirsin (çocuğun her gün 2 saat temiz havaya ihtiyacı varmış ben nasıl yapmıyorum vs diye salla gitsin biraz da yakınırsın öf pöf öldüm bittim ama yapmak zorundayım çocuk için vs diye söylen çık kahveni iç gel sana da evladına da evliliğine de çok iyi gelir ) kv yapışkan tipse çıkar yürüt yürüt yürüt yorulsun hali kalmasın zaten bir daha gelmez ,senşn de pestilim çıkar ama 1 gün 2 gün sonra rahat edersin .
Öyle yap ki Sen değil kv kendisi istemesin, hem karışmaya yüzü olmaz hep senin cebinde kozun olur.
Şeytani fikirler gibi gelebilir ama yapınca keyifin keyf ne şiş yanar ne kebap😘
abiyeguzu senin bu saydıkların İnan bi çok evlilikte olan şeyler yapma kendine kendisi içmiyorsa zıkkımın kökünü içsin sen iç iş yerinde romantik konuşmalar falan yapıyor evde tık Yok evde de sen konuşma o kadar da usteleme yani adama bak sinirim bozuldu bak
hurin aha da arkadaş olduk işte😂
Resti herkes çeker kavgayı herkes eder köküne kibriti herkes çakar bensadece geçinmek isteyenlere farklı bakış açısı katabilirmiyiz aceba diye yazıyorum dileyen almakmisteidğini alır dileyen sallamaz hadi ordan der güler geçer umursamaz.
Abuk subuk mesellerin ucu boşanmalara kadar gidiyor ben çok üzülüyorum vallahi
Herkese çok teşekkür ederim yazdıklarınız için hesaba girmeyi unutmuşum post attıktan sonra 😂 tavsiyelerinizi dinlicem bazen böyle düşünceler geliyor sonra unutuyorum ama içime işlemiyor değil