- Düzenlendi
anneoldum ayda ortalama 12 13 kere yapar ayın 1 haftası regl geri kalanda hafta da 3e filan tekabül eder benim için yeterli 😂
anneoldum ayda ortalama 12 13 kere yapar ayın 1 haftası regl geri kalanda hafta da 3e filan tekabül eder benim için yeterli 😂
TombulHatun 🤣🤣 prezervatiften de tasarruf etmek lazim tabiii 🤣🤣🤣
Sutlucikolati indirimdeyken toplu almak karlı oluyo, ortalamamız iyi bence ya 😂😂
TombulHatun biz ikişer tane kullandigimiz icin indirim falan cok sey etmiyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati çok pahalı ziyan edemem 😂😂
anneoldum üç ay oldu bende öyleyim ilaç kullandığım için diye düşünüyorum yoksa bir doktora gidecem
TombulHatun tek korunma yöntemimiz kondom olduğu için mecbur 2 tane 🤣
Sutlucikolati Bizim de öyle ama biz tekden devam 😂
Ya bayılıyorum böyle hergün gün aşırı yapanlara ben ayda iki olsa dua ediyorum ben yanaşmasan ayda bir 1 anca belki ona da yanaşmaz
aredhel bunca zaman saymadım sayan var mı acaba ne zaman canımız istese yaptık kimi zaman günde iki üç yaptığımız oldu kimi zaman hergun kimi zaman haftada bir bundan sonra sayayım bari 😂
peynirlimakarnaa neden ama bunu araştırın Kendi kendini tatmin mi ediyor başkası mı var benn kafayı yerdim herhalde hepde duyuyoruz yani boyle konuların sonu aldatma vs oluyor
biricik46 valla 1 aydır hergün burda yazanları okuyorum yazdıkları herşeye dikkat ettim telefonun yerini unutup uyuyor günde en az 10 kez görüntülü arıyor kendisi zaten masa başında işi gezmiyor 3 kişi çalışıyorlar 2 erkek bir kadın o da annesinden 10 yaş büyük yani aldatma söz konusu olacağını sanmıyorum tamam erkeklere güvenilmez ama ben onu 10 kadının içine bırakır nasıl bıraktıysam da öyle geri bulurm yani nişanlıyken de böyleydi evlendik ilk zamanlar da böyleydi 3 yıl oldu hala böyle doktora da gittik hatta kendi teklif etti bunu ama bi problem çıkmadı kilodandır dedi sigarayı bırak dedi gönderdi ama hep aynı yani
TombulHatun işte cesaret iste feraset 👏👏👏🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati tek çocuğun verdiği cesaret sanırım ama 2 tane takacak kadar da değil ya 😂
Sutlucikolati Ahahaha evet
TombulHatun 2. Çocuktan sonra konuşalım 🤣🤣🤣
kaardelen hic mi sıkılmıyosun 🤣
aredhel biz hergün yaptığımız için saymadım hiç 🤣🤣
aredhel ahaha karışık biraz ya bu 😅
Hiç saymıyorum
Sutlucikolati kocayı evden kovuyormuşum 😂😂😂