tazeann aldatılma ile ilgili dizi film falan izlediysen ya da bir yerde okuduysan vs. ondan rüyanda görüyor olabilirsin
Rüyada aldatılmak 😒
Sutlucikolati izlemedim de okumadımda hayırlısı bakalım vsrrdır bunda da bi hayır bide bende şöyle bi sıkıntı var gördüğüm çoğu rüya çıkıyor ondan korkuyorum
tazeann telefonu bile evde bırakıyormuş ya sanmıyorum
Sutlucikolati şimdi konuştuk bu konuyu neyin var senin dedi anlattım böyle böyle dedim aynı rüyayı görüyorum sürekli dedim Allah korusun Allah nasip etmesin öyle şeyi bi rüyaya aldanıp gitme öyle bi hatam yanlışım yok şükürler olsun hayırlara vesile olsun de geç dedi çok şükür ki
tazeann Bir şeylerin etkisinde kalmış olamaz mısınız? Yani bilinçaltınızda aldatma korkusu olabilir, veya aldatma hikayeleri çok duymuş filmlerde görmüş olabilirsiniz. Veya başka bir konunun stresini yaşarken rüyanızda da gergin olma kaynaklı böyle şeyler görmüş olabilirsiniz.
Babannem vefat etmeden önce ailemiz biraz karışıktı, bazı problemler vardı. O hafta çok sıkıntı doluydu içim, hep tuhaf ve bana sıkıntı verecek rüyalar gördüm çünkü ruh halim kimseye belli etmesem de gün içinde hep sıkıntı doluydu.
Sizin de zihniniz meşgul olabilir o yüzden böyle rüyalar görmüş olabilirsiniz.
zarifhanim Olabilir canım bilmiyorum inşallah rüyamın aslı çıkmaz rüyalarımın çoğu çıkıyor mesela bi kere annemin vefatından 1 hafta önce annemlerin evinde mevlüt yapıldığını gördüm 1 hafta sonra annem vefat etti annemin 7 mevlüdü yaptık o yüzden korkuyorum inşallah çıkmaz buda ama bişeyler ne izledim ne okudum bu konu hakkında eşimle de konuştum az da olsa içim rahatladı hatıra yoruyorum artık
tazeann rüyada olan rüyada kalsın bunu da düşünüp kendini üzme bence
ikiprensesannes Haklısın canım akışına bırakmak lazım bazen
tazeann kesinlikle yani eşinden eminsen rahat bırak kendini yapma bunu kendine yazık sana
ikiprensesannes Ne güveniyorum ne güvenmiyorum yapacağı varsa her türlü yapar zaten insan ne yaparsa kendine yapıyor
tazeann kesinlikle Rabb’im yaşatmasın inşallah 🤲
ikiprensesannes Aminn inşallah 🤲🏼
Meditasyon yapmanı öneririm uykudan önce özellikle belki iyi gelir
- Düzenlendi
@toprak_ana Yapıcam inşallah Teşekkür ederim canım
Burda bir arkadaş vardı kocasını rüyasında aldatırken görmüş ve post açmıştı ve gerçekten kocasını iş yerinde bi kızla basmış ve ayrıldılar şuan ama o kullanıcı adı Romeo gibi bişeydi çok üzücü bi durum Allah kimsenin basına getirmesin sende çok düşünme dua et sadece
tazeann kendi kafanda kuruyorsun bnce için rahat olsun geçenlerde bende gördüm esim kadin getirmiş eve bnde yatakta uyuyorum beni çağırdı kalk dedi kalktım bide ne göreyim bir kadin yastığımin altından balta çıkardım saldircam eşim kaçtı kadin kaldi neyse kocam uyandırdı kalk işe geç kaldim dedi rüyayı anlatım yav manyak kafami kaldıramıyorum sen bana kadinmis baltaymis diyor nerden bunlar kafana giriyor bide balta diyor 🤣🤣
perimasali802_ Biz kadınlar psikopatız galiba balta nerden gelmiş aklına 😂ay çok güldüm kız sayende saol Rabbim gerçeğini yaşatmasın 🤲🏼 benimde hikayekerim çok bi tane anlatayım sana sende gül rüyamda kocam beni aldatıyordu klktım ki adamı rüyamda dövdüğüm yetmez miş gibi gerçekte de vuruyomuşum kalktım diyorum ben napıyorum rüyamış amaann o da aldatmasaydı diyip vura vura geri yatıyorum 😂
tazeann ahaha 🤣 valla artık içimizdeki psikopatlik gece Rüya olarak çıkıyor
Amin cümlemize inşallah rabbim kimseyi o duruma düşürmesin 🤲
Eşin uyanmadimi onu doverken ben yapsam kesin uyku sersemi ile bana dalasir 🤣
perimasali802_ Yok ya uyanmadı uykusu derindir davul çal yanında yine uyanmaz 😂
tazeann 😂😂😂
Yazik ya adama